Τι είναι το Happy Days;

Τι είναι το Happy Days;

Η Libresse σου χαρίζει μοναδικά δώρα και σου δίνει έναν ακόμη λόγο να χαμογελάς!

Αναζητάς ευκαιρίες; Το Happy Days σου προσφέρει τη δυνατότητα να απολαμβάνεις όλα όσα λατρεύεις και σου χαρίζει μοναδικά δώρα αξίας από 100 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, για να κάνεις τις αγορές σου ξέγνοιαστη!

Τι ακριβώς όμως είναι το Happy Days; Πρόκειται για τη νέα τάση που δημιουργεί η Libresse, αγκαλιάζοντας τις αγαπημένες της φίλες και χαρίζοντάς τους όλα όσα έχουν ονειρευτεί. Η αγαπημένη σου εταιρεία σου δίνει έναν ακόμη λόγο να χαμογελάς και να υιοθετήσεις μία θετική στάση ζωής! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή στον Μεγάλο Διαγωνισμό Happy Days για να διεκδικήσεις 100 ευρώ που κληρώνονται κάθε μέρα ή 1.000 ευρώ που θα δοθούν σε 3 υπερτυχερές με τη λήξη της ενέργειας. Στη συνέχεια, μπορείς να κάνεις ατελείωτο shopping στα αγαπημένα σου καταστήματα, χωρίς τύψεις για τα ποσά που ξοδεύεις!

Ακόμα προλαβαίνεις! Ο διαγωνισμός έχει ξεκινήσει από τις 10 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Νοεμβρίου! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να κρατήσεις την απόδειξη αγοράς, να μπεις στο libressehappydays.gr και να βάλεις το νούμερο της απόδειξης στο ειδικό πεδίο. Τόσο απλά και γρήγορα!

Δεν έχεις τίποτα να χάσεις! Δοκίμασε την τύχη σου εδώ!