Πως να διατηρήσεις καθαρή την οδοντόβουρτσα σου όταν ταξιδεύεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πως να διατηρήσεις καθαρή την οδοντόβουρτσα σου όταν ταξιδεύεις

Αυτό το trick δεν το γνώριζες σίγουρα

Τώρα που το καλοκαίρι έχει μπει πια για τα καλά –μην ξεχνάς έχουμε ήδη 21 Ιουνίου- τα ταξιδάκια μας στα νησάκια και γενικά εκτός πρωτεύουσας έχουν αρχίσει να γίνονται ολοένα και συχνότερα. Κάτι η ζέστη, κάτι ο ήλιος, κάτι η θάλασσα, θέλουμε να περνάμε όσο το δυνατόν λιγότερες ώρες στην Αθήνα.

Στις πολύ συχνές μετακινήσεις όμως και στα σύντομα ταξίδια που κάνουμε υπάρχει θέμα και με τα προσωπικά μας αντικείμενα, όπως παραδείγματος χάρη η οδοντόβουρτσα μας. Είναι ένα από αυτά που χρησιμοποιούμε πιο συχνά από όλα και αυτό που μπορεί πιο εύκολα να γεμίσει μικρόβια.

Είναι γεγονός άλλωστε πως οι νιπτήρες στα μπάνια των ξενοδοχείων –και όχι μόνο- είναι το μέρος όπου υπάρχουν τα περισσότερα μικρόβια και βακτήρια. Πως θα διατηρήσεις όμως καθαρή την οδοντόβουρτσα σου σε κάθε ταξίδι που κάνεις;

Το παρακάτω trick είναι τόσο απλό και εύκολο που σε πιάνουν τα γέλια που δεν το είχες φανταστεί και μόνη σου. Επειδή δεν γίνεται ούτε να ταξιδεύεις χωρίς οδοντόβουρτσα, ούτε κάθε φορά που πας κάπου να παίρνεις καινούργια, αντί να την ακουμπάς στο πλάι του νιπτήρα, μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου ένα μανταλάκι. Ναι, καλά κατάλαβες, από αυτά που χρησιμοποιείς στο άπλωμα των ρούχων σου.

Πιάσε με το μανταλάκι στη μέση περίπου της οδοντόβουρτσας σου και στήριξε την σε αυτό, έτσι ώστε να μην ακουμπάει στο νιπτήρα. Αρκετά έξυπνο, δεν νομίζεις;