«Χριστούγεννα & ΣΙΑ»

«Χριστούγεννα & ΣΙΑ»

Αυτές τις γιορτές ο Άγιος Βασίλης ντύνεται στα… πράσινα και με τη βοήθεια των ανθρώπων σώζει τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Ο επιτυχημένος Γάλλος σκηνοθέτης Αλέν Σαμπά («Αστερίξ και Οβελίξ: Επιχείρηση Κλεοπάτρα» και «Γκρρρ!!! Προϊστορικά Εγκλήματα») επιστρέφει με μια κωμική ταινία, που περιβάλλεται από την πιο ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Η παραμονή Χριστουγέννων κοντοζυγώνει όταν κάτι πάει στραβά: Τα ξωτικά-βοηθοί του Αϊ Βασίλη αρρωσταίνουν ξαφνικά όλα μαζί! Και τώρα ποιος θα αναλάβει την κατασκευή παιχνιδιών για όλα τα παιδιά του κόσμου που τα περιμένουν με αγωνία; Ο Αϊ Βασίλης λοιπόν θα κατέβει στη Γη με τους ταράνδους του, λίγο νωρίτερα από ό,τι υπολόγιζε, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια από τους ανθρώπους και να πάνε όλα σύμφωνα με το πλάνο και αυτά τα Χριστούγεννα.

 E1A3458

Με πρωταγωνιστή στον απολαυστικό ρόλο του Αϊ Βασίλη ντυμένο στα πράσινα τον ίδιο τον Αλέν Σαμπά, και συμπρωταγωνίστρια την πάντα μαγευτική Οντρέι Τοτού («Αμελί»), το «Χριστούγεννα & ΣΙΑ» προκαλεί το γέλιο, τον ενθουσιασμό, αλλά και τη συγκίνηση, κάνοντάς σας πάλι παιδιά.

Η ταινία κυκλοφορεί και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, με τη φωνή του αγαπημένου Πάνου Μουζουράκη!

Στους κινηματογράφους από την Odeon

Απολαύστε το trailer: