Survivor: 5 καταστάσεις που θα βίωνες αν είχες συνάδελφο τον Πάνο Αργιαννίδη

Γωγώ Φούντα
Survivor: 5 καταστάσεις που θα βίωνες αν είχες συνάδελφο τον Πάνο Αργιαννίδη

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους υπόλοιπους Μαχητές. Κουράγιο

Nαι θα το εξομολογηθώ: Τα τελευταία χρόνια θεωρούσα ότι η ελληνική τηλεόραση περνούσε μία απίστευτη κρίση και όχι από την άποψη που το εκλαμβάνουν πολλοί. Έλειπε μία Άσπα Τσίνα, ένας Ηλίας Βαλάσης, μία Ρούλα Βροχοπούλου για να γίνεται ένας χαμός και να έχουμε την επόμενη μέρα να συζητάμε. Και ναι, το ελληνικό Survivor ήρθε για να μας δώσε την τηλεοπτική τόνωση που ζητούσαμε και να μας κάνει να καθηλωθούμε στους δέκτες μας προκειμένου να δούμε αν οι μαχητές θα επιβιώσουν μόνο με καρύδες και αν τελικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου θα ξαναπλακωθεί με το Γιάννη Σπαλιάρα. Ειδική ενότητα στην εκπομπή, κατά τη γνώμη μου πάντα, θα έπρεπε να αποκτήσει ο απίστευτος (από όλες τις απόψεις) παίκτης των μαχητών, Πάνος Αργιαννίδης. Ο Πάνος λοιπόν, επαγγέλεται μάνατζερ ράγκμπι (στην Ελλάδα) και έχει χόμπι να ανακατώνει τους συμπαίκτες του, όπως ακριβώς ο Φούλιους Ζιζάνιους είχε κάνει στο Γαλατικό χωριό (όσοι διαβάζουν Αστερίξ θα καταλάβουν). Ενώ λοιπόν ο Πάνος, τείνει να αναδειχθεί στην πιο μισητή παρουσία reality τηλεπαιχνιδιού, εμείς με διάθεση καθαρά χιουμοριστική, σκεφτήκαμε πώς θα ήταν να είχαμε τη συγκεκριμένη προσωπικότητα στο γραφείο. Καταλήξαμε λοιπόν σε 5 βασικές και απελπιστικές καταστάσεις, που θα αντιμετώπιζε κάθε φυσιολογικός άνθρωπος, σε περίπτωση που αναγκαζόταν να συνεργαστεί με έναν τέτοιο τύπο.

Κατάσταση νούμερο 1: Είσαι μία ζεν προσωπικότητα που έχεις καταφέρει να διαχωρίσεις τα προσωπικά από τα επαγγελματικά. Έχεις περάσει ένα βράδυ ζάχαρη με τον καλό σου ή με την παρέα σου, και έρχεσαι στο γραφείο με ανεβασμένη διάθεση για να μεγαλουργήσεις. Όχι όμως, ο Πάνος είναι εκεί για να σου θυμίσει τη γκρίζα πραγματικότητα, πιο γκρίζα και από πολιτική διαφήμιση. Ουρλιάζει, κάνει παρατηρήσεις, χωρίς λόγο και καταλήγει ότι ο μοναδικός που κάνει σωστή δουλειά εκεί μέσα, είναι εκείνος-εντελώς αυθαίρετο συμπέρασμα αλλά οκ-. Είναι οι στιγμές εκείνες, που το αίμα ανεβαίνει αργά και σταθερά στο κεφάλι, και φλερτάρεις με το ενδεχόμενο να τυλίξεις τα υπέροχα και άκρως περιποιημένα χέρια σου γύρω από το λαιμό του, με κύριο στόχο το πνίξιμο! Μην το κάνεις, δεν αξίζει να μπεις φυλακή για τον Πάνο. Υπομονή και κάποιο ηρεμιστικό προτείνω.

Κατάσταση νούμερο 2: Έχετε ένα πολύ σημαντικό meeting, το οποίο θα καθορίσει τη στρατηγική σας για όλη τη χρονιά. Έχεις σημειώσει τις ιδέες σου, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και μία απλά... καταπληκτική και είσαι έτοιμη να κάνεις χαμό. Έλα όμως που είχες κάνει το λάθος να μοιραστείς τη σκέψη σου μία εβδομάδα πριν με... τον Πάνο! Όπως φυσικά αντιλαμβάνεσαι, και επειδή θα πάρει πρώτος το λόγο, πάντα, παρουσιάζει την ιδέα σαν δική του με αποτέλεσμα να παίρνει αυτός όλη τη λάμψη και το χειροκρότημα. Τη δική σου λάμψη και το δικό σου χειροκρότημα. Το λιγότερο σφετεριστής!

hjdsbhjfsdv

Κατάσταση νούμερο 3: Επικρατεί ένας πανικός γιατί η ανταγωνιστική εταιρεία κάνει μία φοβερή κίνηση η οποία θα την ανεβάσει αρκετά. Ο κόσμος τρέχει πανικόβλητος και τα γρανάζια του μυαλού σου παίρνουν φωτιά. Όχι όμως και του Πάνου, ο οποίος αράζει δίχως αύριο μιας και έχει τεράστια εμπιστοσύνη στο ταλέντο του και τις ικανότητές του γενικά. Τελικά η ήττα προσγειώνεται πάνω σας ατάκτως, και ο Πάνος την βγάζει καθαρή γιατί πολύ απλά δεν πήρε καμία απολύτως πρωτοβουλία που στην προκειμένη θα ήταν λάθος. Εδώ ξεκάθαρα τον πνίγεις.

Κατάσταση νούμερο 4: Λίγο καιρό πριν, είχες κάποιο παράπονο από το διευθυντή σου, το οποίο είχες κάνει το λάθος να εκφράσεις στον Πάνο-δεν ήξερες ακόμα τι κουμάσι είναι-. Εκείνος όμως, όπως πρόσεξες στη συνέχεια, πηγαίνει αρκετά συχνά στο γραφείο του διευθυντού έχοντας σκαρφιστεί ένα σωρό άχρηστες και άνευ λόγου προφάσεις, όπως μία σοβαρή κουβέντα για το φύλλο της τυρόπιτας στο κυλικείο. Έλα όμως που αντιλαμβάνεσαι, ότι πολύ απλά όλον αυτόν τον καιρό εκείνος δίνει αναφορά στον... Μεγάλο, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά του να έχει αλλάξει απέναντί σου. Ναι καλά το κατάλαβες, ο Αρτέμης Μάτσας σε μαρτύρησε.

rachel

Κατάσταση νούμερο 5: Σαν σωστός σπιούνος που σέβεται τον εαυτό του, ο Πάνος δεν κάνει απολύτως τίποτα για να κρύψει ότι είναι μακρινός απόγονος του Εφιάλτη. Όταν λοιπόν κατηγορηθεί ανοιχτά από αγανακτισμένο συνάδελφο, ίσως και σένα, για τους δεσμούς αίματος που τον συνδέουν με το χαφιέ της αρχαιότητας, εκείνος θα βάλει τα κλάματα, ναι δεν έχει αξιοπρέπεια, θα το κάνει, και θα αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξή του με σκοτεινές υποθέσεις του γραφείου. Μην τον πιστέψεις. Οι άνθρωποι αυτοί συνήθως σπουδάζουν και υποκριτική!