Survivor: 4 σκέψεις που αποδεικνύουν ότι ο Αγγελόπουλος είναι ο πιο «σατανικός» άνθρωπος στο νησί

Γωγώ Φούντα
Survivor: 4 σκέψεις που αποδεικνύουν ότι ο Αγγελόπουλος είναι ο πιο «σατανικός» άνθρωπος στο νησί

Φυλαχτείτε

Έλα παραδέξου το: Τον τελευταίο καιρό έχεις μπει κι εσύ στη διαδικασία να τσακωθείς, να εκνευριστείς και να ψάξεις πίσω από τις λέξεις για να ανακαλύψεις τους λόγους για τους οποίους ο Αγγελόπουλος ο Γιώργος, ο Ντάνος της καρδιάς μας, έχει στηθεί στον τοίχο και βάλλεται ανηλεώς από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι δείχνουν το λιγότερο να τον μισούν. Τι πραγματικά συμβαίνει και η Σόφη τον βλέπει και βγάζει φλύκταινες; Γιατί η Λάουρα απειλεί με απεργία πείνας αν δεν αποχωρήσει, και γιατί ο Κοκκινάκης έχει αναγκαστεί να αλλάξει έκφραση προσώπου τις τελευταίες μέρες;

Μήπως το λαϊκό παιδί από το Σποραδικό νησί, δεν είναι αυτό που νομίζουμε; Μήπως τελικά δεν αγγίζει την τελειότητα και είναι ένας δόλιος και ζοφερός άνθρωπος που έχει βάλει σκοπό να εξοντώσει τους celebrities συμπαίκτες του; Τι μπορεί να έχει κάνει τελοσπάντων που αξίζει την κατακραυγή του κόσμου; Εμείς, μπορεί να μην έχουμε ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει στις Δομινικανές ακτές, αλλά επειδή είμεθα άνθρωποι με νοημοσύνη και άποψη (κυρίως) κάναμε τις δικές μας εικασίες για το τι μπορεί πραγματικά να συμβαίνει.

Ενδεχόμενο 1: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι Oρκ και έχει δραπετεύσει από την Μέση Γη για να σκορπίσει τον τρόμο και τη διχόνοια σε φιλήσυχους πολίτες. Υπηρετεί μία αόρατη δύναμη, λογικά δεν είναι ο Σάουρον αλλά κάτι πιο σατανικό, και μοναδικός του σκοπός είναι να νικήσει στο τέλος τον Τσανγκ και να στεφτεί ο απόλυτος Survivor. Για τα δόλια αυτά του σχέδια, χρησιμοποιεί τον δικό του προσωπικό Ίγκορ, το Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος λόγω μεγέθους μπορεί να χρησιμεύσει και ως bodyguard. Η Σόφη τον σιχαίνεται τόσο πολύ, γιατί ένα βράδυ που ξύπνησε για να κάνει yoga, τον είδε να μεταμορφώνεται!

giphy

Ενδεχόμενο 2: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο απόλυτος μπερμπάντης του νησιού και έχουν πέσει στον έρωτά του όλες οι συμπαίκτριές του. Εκείνος, μιας και δεν μπορεί να επιλέξει μόνο μία-καθότι είναι όλες άκρως γοητευτικές και σέξι-έχει υποσχεθεί αρραβώνα σε καθεμιά ξεχωριστά! Το μυστικό του όμως αποκαλύπτεται όταν ένα βράδυ τα κορίτσια ανακοινώνουν η μία στην άλλη, τα γαμήλια σχέδιά τους. Όπως γίνεται σχεδόν πάντα, όταν οι γυναίκες ενωθούν πολύ δύσκολα κατατροπώνονται, κάτι που ο Ντάνος γνωρίζει από πρώτο χέρι. Τα κολιέ που έφτιαξε σε όλες αμέσως μετά το συμβάν, δεν λειτούργησαν κατευναστικά, μιας και όλες τους προτιμούσαν από ένα αυτοκίνητο, πράγμα αδύνατο μιας και το νησί δε διαθέτει δρόμους.

casanova

Ενδεχόμενο 3: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι κατάσκοπος και έχει φτάσει στο νησί με μοναδικό στόχο να δηλητηριάσει τις άψογες και αρμονικές σχέσεις των Διασήμων. Ωστόσο στην πορεία, η πέτρινη καρδιά του μαλάκωσε, και σύμφωνα με πληροφορίες φανέρωσε δείγματα συμπάθειας στο Σπαλιάρα και το Χρανιώτη οι οποίοι έγιναν και κοινωνοί του μεγάλου του μυστικού. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν όταν ο Μπο κρυφακούει τον Ντάνο να παραγγέλνει σουβλάκια με τον ασύρματό του, χωρίς να τον έχει υπολογίσει!

hgsfhga

Ενδεχόμενο 4: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πριν πάει στο Survivor ήταν ένας απολύτως φυσιολογικός άνθρωπος που το κακό δεν το γνώριζε. Ωστόσο, κατά την μικρή του διαμονή στο νησί των Μαχητών, ήρθε πολύ κοντά με τον Κινέζο φιλόσοφο Τσανγκ ο οποίος τον μύησε στα μυστικά του καράτε και το χειρισμό του ροπάλου. Λέγεται μάλιστα, ότι λίγο πριν αλλάξει νησί, ο Τσανγκ τον φίλησε στο μέτωπο, μεταδίδοντάς του λίγη από τη σοφία (Ντάνος) αλλά και την μανία του να αφανίσει οποιοδήποτε γλυκό και καλοσυνάτο από τη γη.