5 λόγοι για τους οποίους ο Πάνος Αργιανίδης θα είναι ο νικητής του Survivor

Γωγώ Φούντα
5 λόγοι για τους οποίους ο Πάνος Αργιανίδης θα είναι ο νικητής του Survivor

Τα βάλαμε κάτω, τα σκεφτήκαμε και καταλήξαμε

Το αίμα, δάκρυα κι ιδρώτας ή αλλιώς το ελληνικό Survivor, συνεχίζεται με ρυθμούς γοργούς και εντυπωσιακούς καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και κατακτώντας την κορυφή της pop culture αυτού του τόπου-αν υπάρχει-λαμβάνοντας την μορφή λαίλαπας από την οποία σίγουρα δεν μπορείς να ξεφύγεις. Όπως έχεις αντιληφθεί, και μιας και τα 80άρια πλέον είναι καθημερινά, οι ιθύνοντες δεν έχουν σκοπό να επιτρέψουν στους παίκτες να γυρίσουν στην Ελλάδα, κάτι που λογικά θα έχει ως συνέπεια να καταντήσουν όλοι 3 κιλά και γκάγκανα. Παρά το γεγονός βέβαια, ότι ο τελικός αργεί δραματικά, εμείς έχουμε ήδη βρει τον μεγάλο νικητή ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Πάνο Αργιανίδη (προπονητή ράγκμπι). Οι λόγοι είναι απλοί, μόλις 5 και σίγουρα θα πείσουν και σένα.

1. Είναι το πιο αλτρουιστικό ον που έχει πατήσει το πόδι του στο νησί: Σπάραξε ο Πάνος τις προάλλες, όταν και οι μαχητές έχασαν το έπαθλο της επικοινωνίας. Όχι για τον εαυτό του, αλλά για την μανούλα Ειρήνη Κολιδά και όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες οι οποίοι είναι αδύναμοι χαρακτήρες και τους λείπουν οι οικογένειές τους. Όχι, εκείνος ήταν καλά και χωρίς φωτό από τον κολλητό του-η φήμη ότι ίσως να μην έχει φίλους κρίνεται ως ανυπόστατη-και συμβιβάστηκε με το γεγονός ότι για ακόμη μία μέρα, μπορούσε να χαίρεται τη ζωή και τις χαρές της.

2. Το μπλουζάκι με τα αστέρια δεν είναι τυχαίο: Σύμφωνα με πληροφορίες-και με μία λεπτομερή ανασκαφή στο παρελθόν του-η μπλούζα αυτή τον συντροφεύει χρόνια τώρα, μιας και κάθε φορά που πάει να φορέσει κάτι άλλο-και δη μονόχρωμο-παθαίνει αναφυλαξία. Αν θεωρείς ότι το συγκεκριμένο είναι υπερβολή, μελέτες αποδεικνύουν ότι ο Πάνος αμέσως μετά το θάνατό του θα προστεθεί ως αστέρι στην μπλούζα και θα εκτίθεται στο Μουσείο του Λούβρου δίπλα από την Μόνα Λίζα.

16997926 392735761086994 7420761565700829906 n

3. Βάζει πάνω απ’ όλα το καλό της ομάδας: Πονάει και το δείχνει μιας και δεν μπορεί για κανένα λόγο να κρύψει το γολγοθά τον οποίο και ανεβαίνει. Παρόλα αυτά, και παρά το γεγονός ότι ο τραυματισμός του ίσως είναι και πιο σοβαρός και από εκείνο του φαινομένου Ronaldo που ουσιαστικά σήμανε και το τέλος της καριέρας του, δε διστάζει να ριχτεί στην αρένα της μάχης με αυταπάρνηση παρά το γεγονός ότι αποτελεί το σημαντικότερο αντίπαλο της Λάουρα Νάργες όσον αφορά πάντα στην ταχύτητα και την επιτυχία. Όταν δεν αγωνίζεται, εμψυχώνει πάντα την ομάδα γκαρίζοντας ασυναρτησίες-επικοινωνία με κάτι ανώτερο θα το πούμε εμείς-ενώ είναι πάντα εκείνος που θα παρακινήσει το γνωστό ζντο φωνάζοντας «Μ-Α-Χ-Η-Τ-Ε-Σ».

4. Είναι πολυτεχνίτης και ουχί… ερημοσπίτης: Μα ησυχία να μη βρίσκει το τέρας; Δε φτάνει που είναι ένας υπερταλαντούχος προπονητής ράγκπμπι, είναι και ένας άντρας να στηριχτείς 100% πάνω του. Μα βρύση σου χαλάσει; Ο Πάνος θα στη φτιάξει. Μα αλλαγή στο κλιματιστικό από ζεστό στο κρύο θέλεις; Ο Πάνος θα λύσει το γρίφο αυτό για να μη βγάλεις την μπέμπελη τώρα που καλοκαιριάζει. Φτιάχνει σχοινιά για άπλωμα ρούχων, φτιάχνει υπόστεγα για να προστατεύσει τους συμπαίκτες του και καταπιάνεται με την κατασκευή ηλιακού ρολογιού-χωρίς επιτυχία αλλά δε φταίει αυτός-. Είναι ένα διαμαντάκι το οποίο θα ήθελες να έχεις στο σπίτι αλλά και στο νησί σου.

5. Το αξεσουάρ που του λείπει είναι ένα φωτοστέφανο: Χωρίς υπερβολή, πρόκειται για μία άκρως ευγενική μορφή, η οποία θυμίζει αρκετά… Άγιο. Αυτά τα μάτια με την ελεγχόμενη γλύκα αλλά και το διάχυτο μυστήριο, φανερώνουν ότι ο άνθρωπος αυτός δεν έχει έρθει στη γη μόνο για να υπάρξει και τελικά να φύγει. Σπουδαία πράγματα βρίσκονται στην ατζέντα του, όπως η έξοδος της Ελλάδας από την οικονομική κρίση, η εξάλειψη της κυτταρίτιδας από τον ελληνικό γλουτό, η μείωση της τιμής του σουβλακίου με πίτα και η παρέμβαση ώστε το καλοκαίρι να διαρκεί γύρω στους 7 μήνες. Μέχρι στιγμής δεν έχει υλοποιηθεί κάτι, αλλά έχουμε υπομονή και κυρίως προσδοκίες. Μία μόνο παράκληση: Αν γίνεται η κυτταρίτιδα να μπει στην κορυφή της εν λόγω ατζέντας γιατί μπαίνει ο Απρίλιος.

Και ένα δωράκι από εμάς: Ο Πάνος χορεύει διδάσκει (μάλλον ζούμπα) σε πιστούς