Αντίο μάνατζερ ράγκμπι: 5 επαγγέλματα που θα ταίριαζαν «γάντι» στον Πάνο της καρδιάς μας

Γωγώ Φούντα
Αντίο μάνατζερ ράγκμπι: 5 επαγγέλματα που θα ταίριαζαν «γάντι» στον Πάνο της καρδιάς μας

Τίποτα δεν τελείωσε! Τώρα αρχίζουν όλα...

Η σημερινή μέρα δεν είναι καλή. Και δεν είναι καλή για πολλούς λόγους-δε θα αναφερθώ στα φρικιαστικά γεγονότα της Συρίας γιατί εμείς εδώ κάνουμε απλά χιούμορ-. Είναι η αμέσως επόμενη μέρα της αποχώρησης του Πάνου Αργιανίδη, του ήρωα αυτού, του αγοριού λάστιχο, από το Survivor. Δε θα προσπαθήσουμε σε καμία περίπτωση να αποδώσουμε ευθύνες-οι υπεύθυνοι άλλωστε το γνωρίζουν-αλλά θα θέλαμε να αποχαιρετήσουμε με το δικό μας όμορφο και γλυκό τρόπο τον άνθρωπο που άλλαξε τις ζωές μας και μας έκανε να πιστέψουμε ότι πραγματικά υπάρχει ελπίδα. Και μιας και δεν ξέρουμε αν ο τομέας του ράγκμπι στην Ελλάδα είναι πλήρης ή διαθέτει ακόμα θέσεις εργασίας, ένα άγχος για το επαγγελματικό του μέλλον το έχουμε. Τα βάλαμε κάτω λοιπόν, και βρήκαμε 5 επαγγέλματα, 5 επαγγελματικούς τομείς αν θέλετε στους οποίους θα μπορούσε να απασχοληθεί η Πανάρα με τεράστια επιτυχία. Έχουμε και λέμε…

Πρόεδρος Πολυεθνικής: Είναι η στιγμή που το middle name της Πανάρας γίνεται Γιάγκος και αναλαμβάνει χρέη Προέδρου μίας τεράστιας πολυεθνικής η οποία επηρεάζει κοινή γνώμη, ήθη, έθιμα και κοινωνίες. Από αυτόν εξαρτάται η Παγκόσμια Ειρήνη, η Παγκόσμια οικονομία και γενικά οι Παγκόσμιες ισορροπίες. Ο Πάνος λοιπόν, θα μείνει στην ιστορία ως ο πιο πετυχημένος Πρόεδρος όλων των εποχών, κάτι που έχει γίνει ήδη φανερό από τις τεράστιες οργανωτικές ικανότητες που έχει δείξει στους Μαχητές. Όπως είναι φυσικό, η απόλυση κάποιου θα είναι ο μεγαλύτερός του εφιάλτης, αλλά θα το κάνει γιατί πάνω απ’ όλα η δουλειά.

Κομμωτής σκύλων: Εκτός βέβαια από οργανωτικός είναι και ευαίσθητος κάτι που φάνηκε και από τη συγκίνησή του στην επικοινωνία με την οικογένεια. Όπως είναι φυσικό, ένας ευαίσθητος άνθρωπος δε θα μπορούσε να μην αγαπάει τα ζώα. Και όχι μόνο τα αγαπάει, αλλά να θέλει να είναι πάντα περιποιημένα και εντυπωσιακά. Οπότε θα καταπιαστεί με τον καλλωπισμό των τετράποδων φίλων μας και ίσως ό, τι τρίχα απομένει να την κάνει ένα κομψό ποστίς για τις δικές του επίσημες εμφανίσεις.

argianidis

Ακροβάτης σε τσίρκο: Όχι, δεν τον λες και τον πιο γρήγορο άνθρωπο του πλανήτη, αλλά τον λες τον πιο λεπτολόγο και αυτόν που δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια. Δεν είναι τυχαίο, ότι κάθε φορά που το αγώνισμα απαιτούσε ικανότητες ισορροπίας, μνήμης ή συμπλήρωσης πάζ-ε-λ ήταν ο καλύτερος. Με τις παραπάνω ικανότητες λοιπόν, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα διέπρεπε ως ακροβάτης τσίρκου και μάλιστα χωρίς δίχτυ ασφαλείας. Πολύ εύκολα θα περνούσε μέσα από φωτιές, θα κατάπινε σπαθιά και θα έκανε ανάποδη τριπλή κωλοτούμπα σκορπώντας τον ενθουσιασμό στο κοινό.

Μοντέλο για πόδια: Τέτοιο καλλίγραμμο πόδι και τόσο άψογα αποτριχωμένο είχαμε να δούμε από την εποχή που η Gisele πρωτοπερπάτησε στις πασαρέλες. Αξιοθαύμαστη κατασκευή και γράμμωση ζηλευτή είναι τα χαρακτηριστικά των κάτω άκρων του Πάνου ο οποίος φρόντιζε να επιδεικνύει το δυνατό του σημείο αρκετά συχνά μαζεύοντας τη βερμούδα του σε ένα κομψό καυτό σορτς. Μία νέα Καίτη Γαρμπή ανατέλλει, καθώς τα συμβόλαια θα δίνουν και θα παίρνουν από εταιρείες που θα θέλουν να εξασφαλίσουν την άψογα κατασκευασμένη του γάμπα.

survivorapoxorisi 600x330

Πλανητάρχης: Χωρίς καν να θέσει υποψηφιότητα και χωρίς καν να χρειαστεί να λάβει το χρίσμα κάποιας παράταξης, ο Πάνος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ, γεμίζοντας την Παγκόσμια Κοινότητα με βλέψεις για ειρήνη και εξάλειψη της φτώχειας. Το ράγκμπι θα γίνει υποχρεωτικό μάθημα στα σχολεία όλων των χωρών ενώ η ημερομηνία των γενεθλίων του θα ανακηρυχθεί ως Παγκόσμια Αργία με διάφορες αναπαραστάσεις από το τελευταίο του αγώνισμα με την ομάδα των Μαχητών ενώ φούτερ και T-shirts με αστέρια θα γίνουν οι εθνικές ενδυμασίες όλων των εθνών ανεξαιρέτως. Επίσης, η προσφώνηση των ζευγαριών σε παγκόσμια κλίμακα δε θα είναι «αγάπη μου» και «μωρό μου», αλλά «αστεράκι μου» και «Πάνο μου», ως την ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στον μεγαλύτερο ευεργέτη που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης.

Πάνο, ελπίζουμε να σε ξαναδούμε σύντομα… παντού!