Η Λάουρα Νάργες εκτός Survivor: 4 πράγματα που θα αλλάξουν στην ομάδα των Διασήμων

Γωγώ Φούντα
Η Λάουρα Νάργες εκτός Survivor: 4 πράγματα που θα αλλάξουν στην ομάδα των Διασήμων

Έφυγε ο στυλοβάτης. Τώρα τι;

Μία εβδομάδα χωρίς Survivor, η δική μας Εβδομάδα των Παθών (αστείο είναι μην πέσετε να με φάτε παρακαλώ) και η αλήθεια είναι ότι ένα στερητικό σύνδρομο το πάθαμε. Και τσουπ, το αγαπημένο μας τηλεοπτικό προιόν, επιστρέφει στις μικρές μας οθόνες, πιο ορμητικό και ανατρεπτικό από ποτέ! Η μετά-Χανταμπάκη περίοδος, βρίσκει τους Διάσημους μουδιασμένους και αιφνιδιασμένους. Έρχεται και η οικειοθελής αποχώρηση της Μπουλντόζας, η οποία χτύπησε καίρια και ύπουλα και στη συνέχεια κούνησε το μαντήλι της, κάνοντας μέχρι και τον αγαλματένιο Κοκκινάκη να δακρύσει, και τα πράγματα γίνονται πιο αβέβαια και ρευστά από ποτέ. Έρχεται και η απώλεια ασυλίας και οι μάσκες πέφτουν. Ο Χρανιώλας δίνει Κοκκινάκη και αναγκάζει τον Βο-την ασυλία του οποίου θεωρούμε ακόμα… ετεροχρονισμένο θαύμα-να ψηφίσει την κλίκα του. Όχι τη Βαλαβάνη, προς Θεού, αλλά το Χούτο-μας κάνει κι αυτό-. Το σοκ της υπόθεσης βέβαια, είναι η υποψηφιότητα της Λάουρα, η οποία είναι και η πρώτη φορά που τίθεται στη διάθεση του βασανισμένου και ελαφρώς φουσκωμένου από το Πάσχα, κοινού. Και λέω σοκ, γιατί είχα αρχίσει να πιστεύω ότι η Λάουρα είναι η παραγωγός του παιχνιδιού και άρα στο απυρόβλητο. Και επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι αυτή θα φύγει, ετοίμασα ένα σεμνό κείμενο με όλα αυτά που θα έρθουν τούμπα στην ομάδα της, όταν εκείνη μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής.

1. Το πρώτο κομμάτι που θα νιώσει έντονα την απουσία της Λαουρίτα είναι το τριχωτό της κεφαλής των παικτών. Η Βαλαβάνη θα αγωνίζεται πια με έναν απλό κότσο-μπανάνα (ντεκαντάνς) ενώ η ψαλίδα στην μπούκλα του Κοκκινάκη θα αναγκάσει τον Τανιμανίδη να συγκαλέσει έκτακτο συμβούλιο καλλωπισμού. Ο Bo, θα είναι ο μοναδικός που δε θα επηρεαστεί από την απώλεια αυτή, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Ντάνος θα ανασάνει με ανακούφιση μιας και η hair stylist του νησιού θα σταματήσει να τον κυνηγάει για να του κάνει τα μαλλιά ράστα.

kerdise i laoura sto survivor erxetai to telos tou kosmou.w hr

2. Η Βαλαβάνη θα γλιτώσει το θάνατο ο οποίος ερχόταν απειλητικά έπειτα από τα 500 παιχνίδια που χρειάστηκε να παίξει επειδή η Λάουρα δεν αισθανόταν καλά. Και πώς να αισθάνεται καλά το κορίτσι, όταν είναι νηστικό, κοιμάται σε τάβλες, βρέχεται και αναγκάζεται στα αγωνίσματα να έρθει σε επαφή με το υγρό στοιχείο; Τι; Αυτά τα περνούν και οι υπόλοιποι; Ναι, αλλά οι υπόλοιποι είναι τριανταφυλλένιοι σαν τη Λαουρίτα; Για να μη μιλήσω για τα περί fair play και τα σχόλια των Διασήμων για τους Μαχητές, την ίδια στιγμή που η Λάουρα δύο μήνες τώρα κάνει διακοπές.

3. Η αγκαλιά θα γίνει πια είδος υπό εξαφάνιση στην παραλία των Διασήμων καθώς η επίσημη αγκαλιάστρα δυστυχώς θα είναι ώρες και χιλιόμετρα μακριά. Ο Χρανιώτης λόγω έλλειψης αγκαλιάς θα αρχίσει να τρελαίνεται, σε σημείο που θα φύγει κολυμπώντας και θα ξεβραστεί στη Νέα Υόρκη, ενώ ο Bo, τις δύσκολες στιγμές θα αγκαλιάζει κορμούς δέντρων και θα κλαίει φωνάζοντας το όνομα της Λάουρα. Η Βαλαβάνη θα παραμείνει ανεπηρέαστη γιατί δεν τη λες και την κλασική αγκαλίτσα.

screenhunter 4118 mar. 07 10.05 0

4. Μεγάλη αλλαγή θα παρατηρηθεί και στις προμήθειες. Ο λόγος φυσικά είναι, ότι μιας και η Λάουρα συνήθως καθόταν και δεν αγωνιζόταν, τσιμπούσε λίγο παραπάνω φαγάκι αντί για ποπ κορν, όσο έβλεπε την ομάδα της να πασχίζει για το επόμενό της γεύμα. Όπως μάλιστα φάνηκε και στην μοιρασιά των πατατών με την Ειρήνη, συχνά πυκνά έκλεβε από τις μερίδες των συμπαικτών της γιατί έχει υψηλό μεταβολισμό και πρέπει να κάνει πολλά και συχνά (σε καμία περίπτωση μικρά) γεύματα.

Λάουρα, σε περίπτωση που φύγεις θα μας λείψεις. Διαφορετικά, περιμένουμε να σε δούμε μετά την Ένωση, να βγάζεις εκτός εαυτού τον μισθοφόρο και τον Μάριο!