Κορίτσια κουράγιο: 6 λόγοι για τους οποίους το χθεσινό Survivor κόντεψε να μας «αφήσει στον τόπο»

Γωγώ Φούντα
Κορίτσια κουράγιο: 6 λόγοι για τους οποίους το χθεσινό Survivor κόντεψε να μας «αφήσει στον τόπο»

Λίγο έλεος βρε παιδιά

Σήμερα η αλήθεια είναι ότι βλέπω παντού χαμόγελα. Βλέπω χαμόγελα γυναικεία, τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με τον ηλιόλουστο καιρό και φυσικά με το γεγονός ότι το καλοκαίρι είναι μία ανάσα μακριά. Βλέπω χαμόγελα τα οποία οφείλονται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και πιο συγκεκριμένα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Παρατηρώ ματάκια-αδηφάγα θα τα πω-που γούρλωσαν στη θέα… κάποιων παικτών, οι οποίοι ανυποψίαστοι πήραν το μπανάκι τους και άπλωσαν την κρεμούλα τους, σε μία προσπάθεια να βγάλουν την μάκα μηνών από πάνω τους και να γίνουν και πάλι καθαροί κι αστραφτεροί. Ναι, το χθεσινό επεισόδιο ήταν ένας ύμνος του αντρικού κάλλους και μία γενναιόδωρη προσφορά στην ταλαιπωρημένη Ελληνίδα που Δευτέρα βράδυ ήταν απλά έξαλλη γιατί το επόμενο πρωί θα πήγαινε για δουλειά-ενώ παράλληλα ήταν αναγκασμένη να κάνει δίαιτα ενόψει καλοκαιριού-. Το χθεσινό επεισόδιο φίλη μου, θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και όχι άδικα. Το χθεσινό επεισόδιο είναι ένα… βουκολικό διαμαντάκι το οποίο έχουμε ήδη γράψει σε βιντεοκασέτα για τις δύσκολες μέρες. Σε ένα επεισόδιο, που στον μόνο που δε θα έκανες κόρτε θα ήταν ο Τσανγκ, και γι' αυτό επιφυλάσσομαι, ξεχώρισα τα βασικά highlights ώστε να μείνουν για πάντα στο χρονοντούλαπο των στιγμών που χαίρεσαι που είσαι γυναίκα.

Η συνολική παρουσία του Ντάνου: Είναι ένα αγόρι του λαού, το οποίο δεν έχει πειράξει κανένα και βάλλεται από παντού. Αυτό φυσικά έχει συσπειρώσει το γυναικείο πληθυσμό υπέρ του, μιας και κάθε φορά που βγαίνει προτεινόμενος, κηρύσσεται εθνικό πένθος. Τον έχουμε δει να σπάει καρύδα-με το χαρακτηριστικό άνοιγμα των ποδιών-, τον έχουμε δει να ματώνει στα αγωνίσματα, και τον έχουμε δει να ρεμβάζει στενοχωρημένος έπειτα από κάθε Συμβούλιο του Νησιού. Με όλα αυτά, είχαμε λάβει μία υποψία της εξωτερικής του εμφάνισης-καλός είναι μωρέ-αλλά τίποτα δεν μας προετοίμασε για το χθεσινό. Ντους, με σαπουνάδα να τρέχει στο στέρνο και καπάκια άπλωμα κρέμας σώματος (ΠΟΥ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΔΙΑΟΛΕ) στον κοιλιακό!!! Ναι, ζητάμε το έλεος των υπευθύνων.

Ntanos

Η έκπληξη του Κοκκινάκη: Η ήρεμη δύναμη που παράλληλα έχεις και τις εκρήξεις του μιας και μερικές φορές του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Μαγειρεύει, φροντίζει τα κορίτσια, κάνει τον ειρηνοποιό στους καυγάδες και… έχει μονίμως την ίδια έκφραση προσώπου. Όλα αυτά, μέχρι χθες, που τον θαυμάσαμε να πλένει το δίμετρο κορμί και τους καστανόξανθους βοστρύχους του. Εκείνα τα λεπτά, που μας φάνηκαν αιώνας, ο Κώστας Κοκκινάκης ξεδίπλωσε την πολυσχιδή προσωπικότητά του και μας έκανε να τον ερωτευτούμε ξανά και ξανά. Ήρθε μετά και το σχεδόν εφαρμοστό του μπλουζάκι, και τη σκοτοδίνη την πάθαμε. Όσες γλίτωσαν το ντουβρουτζά από το Ντάνο, τον έπαθαν τώρα με το Κοκκινάκη.

ezgif.com optimize1

Ο Βασάλος ο Κωνσταντίνος: Είναι γκρινιάρης και αποκαλεί παράσιτα όσους δε βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού. Μπήκε στο παιχνίδι θυμίζοντας έντονα τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ και με την πείνα και τις κακουχίες, συρρικνώθηκε και έγινε ένας κούκλος! Και όχι μόνο αυτό, αλλά τις στιγμές που δεν είναι έξαλλος επειδή πεινάει, έχει χιούμορ, πνεύμα και σεξ απίλ. Και μπορεί χθες να τραγούδησε χάλια το σουξέ του Βασίλη Καρρά, αλλά εμείς ένα τραπεζάκι στο μαγαζί που εμφανίζεται θα το κλείναμε. Για ευνόητους λόγους φυσικά.

wejkhdfwejf

Ο λυρικός Χρανιώλας: Όχι, παίδαρος σαν τους άλλους δεν είναι. Επίσης δεν το έπαιξε και ποτέ του κάτι τέτοιο. Ωστόσο, μόλις χτενίστηκε και σενιαρίστηκε-έβαλε και το μπορντό του το πουκαμισάκι, ένα δέος το νιώσαμε. Κυρίως γιατί είδαμε το Χρανιώτη της εφηβείας μας, το όμορφο αυτό αγόρι που έπαιζε σε σειρές, να επιστρέφει στον παλιό καλό του εαυτό, και αμέσως μετά γιατί… τραγούδησε υπέροχα! Και ok, μπορεί να είναι μέλος μπάντας και ο ανταγωνισμός να ήταν αθέμιτος, αλλά ακόμα ηχεί στα αυτιά μας ο τρόπος που ερμήνευσε το My Way του Frank του Sinatra.

hjdgwhjdbgv copy

O Σάκης ο παραπονεμένος: Έχουμε ρίξει το βάρος μας στους παίκτες και δεν έχουμε αντιληφθεί ότι παραμελούμε το Σάκη τον Τανιμανίδη. Το αγόρι με τους κοιλιακούς φέτες, που αποδεικνύει ότι δεν είναι μπερμπάντης γιατί έχει κορώνα στο κεφάλι του την κοπέλα του Χριστίνα Μπόμπα, και που εσχάτως έχει αρχίσει να έχει… χιούμορ. Anyway, Σάκη μας είναι αδιάφορο το χιούμορ σου, βγάλε το πουκάμισό σου.

bhjrgf

Χθες μεταξύ άλλων αντιληφθήκαμε ότι ο Μάριος έχει φωνάρα!

Marios