50 Shades of Cool : O Mύρωνας Στρατής είναι ο κολλητός που θα ήθελες να είχες

Διονυσία Καλαποθαράκου
50 Shades of Cool : O Mύρωνας Στρατής είναι ο κολλητός που θα ήθελες να είχες

Αγαπάει τα ταξίδια, μαγειρεύει, κάνει συλλογή από κιθάρες και τον ενθουσιάζει ακόμα ο ρομαντισμός που κρύβεται πίσω από την δημιουργία κάθε νέας δισκογραφικής δουλειάς. Πάρε βαθιά αναπνοή και δες την συνέντευξη που μας έδωσε.

Με θέα την Ακρόπολη, καθίσαμε με τον Μύρωνα Στρατή σε έναν αναπαυτικό καναπέ και συζητήσαμε για την τελευταία του δισκογραφική δουλειά, το «Βαθιές Αναπνοές» από την Cobalt Music, τα reality shows, τα συγκροτήματα που δεν μπορεί να ξεπεράσει, τις βόλτες που του αρέσει να κάνει στην γειτονία του στη Νέα Σμύρνη, τα ταξίδια που θα κάνει, έχει κάνει, θα ήθελε να κάνει αλλά και πώς θα περνούσε την τελευταία του ημέρα πάνω στην γη.
Ο Μύρωνας Στρατής πριν αρχίσει τις καλοκαιρινές του βόλτες σε όλη την Ελλάδα (aka περιοδεία) κάνει δύο τελευταίες εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου Club, τα επόμενα Σάββατα (13 και 20 Μαΐου) μαζί τον Ησαΐα Ματιάμπα και την Ήβη Αδάμου. Μετά θα σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την επόμενη εξόρμησή του. Ναι, τα κανονίζει όλα αυτός όταν είναι να ταξιδέψεις μαζί του...και εσύ σκέφτεσαι ακόμα για το αν θα ήθελες να είναι κολλητός σου;
*Ευχαριστούμε πολύ το Wyndhan Grand Hotel στο Μεταξουργείο για την υπέροχη φιλοξενία του (Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, 104 37, τηλ. 21 6800 9900)