Ημέρα του Πατέρα: Μπαμπάδες του Hollywood VS Έλληνες μπαμπάδες

Γωγώ Φούντα
Ημέρα του Πατέρα: Μπαμπάδες του Hollywood VS Έλληνες μπαμπάδες

Χρόνια Πολλά μπαμπάδες

Μπορεί η σημερινή ημέρα να μην είναι τόσο διαδεδομένη όσο η αντίστοιχη της μητέρας, αλλά οφείλουμε να σε ενημερώσουμε, ότι σήμερα γιορτάζουν οι μπαμπάδες όλου του κόσμου, και γι’ αυτό οφείλεις να του χαρίσεις τουλάχιστον μια αγκαλιά-γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι για δώρα-.

Και μιας και οι μπαμπάδες, θα είναι για πάντα οι μεγαλόσωμοι, λίγο ανώριμοι αλλά πολύ γλυκούληδες φίλοι μας, λέμε να τους αφιερώσουμε το παρακάτω crash test –φτιαγμένο με χιούμορ και κυρίως αγάπη-ανάμεσα σε αυτούς του Hollywood και τους κλασικούς δικούς μας παραδοσιακούς Έλληνες! Πάμε…

Η παρουσία

Ο μπαμπάς του Hollywood διαθέτει θωριά ζηλευτή και σώμα τίγκα στα τατουάζ. Κουβαλάει πάντα το παιδί του στο ένα χέρι, για να τονώνεται και το μπράτσο, και είναι ντυμένος ατημέλητα αλλά πάντα κομψά. Συνήθως διαθέτει μούσι, φοράει καπέλο-βλέπε David Beckham και Brad Pitt- και είναι πάντα χαλαρός και cool.

Ο μπαμπάς ο δικός σου, είναι συνήθως κατάκοπος γιατί δουλεύει μέρα και νύχτα για να σε μεγαλώσει σαν πριγκίπισσα. Ένα Σάββατο πρωί που έχει δυνάμεις και κουράγιο να σε πάει βόλτα-συνήθως στο ζωολογικό κήπο-δε θα σε κουβαλήσει στα χέρια γιατί έχει και δισκοπάθεια, ενώ τα μπράτσα του δε θα κοσμούνται από τατουάζ αλλά από την τίμια ελληνική τρίχα άντε και κανένα σημάδι από εμβόλιο. Cool και άνετος δε δείχνει, συγκεκριμένα δείχνει ταλαιπωρημένος, ενώ όταν εσύ αρχίζεις τα ουρλιαχτά, απλά σπεύδει να σου αγοράσει μαλλί της γριάς μπας και μπορέσει να διαβάσει την εφημερίδα του.

rs 560x415 131022181523 1024.David Beckham Harper Beckham Bottle Pacifier LA Kings Game.ms.102213 copy

Η διασκέδασή σου

Ο μπαμπάς του Hollywood εννοείται ότι θα συνοδεύσει την κόρη του στη συναυλία της αγαπημένης της τραγουδίστριας, εννοείται ότι θα παρακολουθήσει υπομονετικά το πρώτο της μανικιούρ, και εννοείται ότι θα της πει με ειλικρίνεια αν πάχυνε ή όχι. Helloooo όλα για την εικόνα! Προφανώς και θα έχει λόγο στο ντύσιμό της και σίγουρα θα έχει ένα inside joke το οποίο καταλαβαίνει μόνο εκείνος και το βλαστάρι του.

Ο μπαμπάς ο δικός σου δεν έχει ιδέα πώς διασκεδάζεις και το μόνο που θέλει είναι να σε πάει μέχρι την πόρτα και μετά να σε συνοδεύσει με ασφάλεια στο σπίτι. Το μόνο σχόλιο που θα κάνει για το ντύσιμό σου είναι όταν αυτό είναι… ανύπαρκτο: «Ξέχασες μήπως τη φούστα;,» ενώ κάθε φορά που παχαίνεις είσαι πιο όμορφη και γλυκιά από ποτέ.

Η διατροφή και οι συνήθειες

Ο μπαμπάς του Hollywood γυμνάζεται εντατικά-προφανώς-και ακολουθεί σπαρτιατική διατροφή για να μπορεί να βγαίνει αξιοπρεπής στις paparazzi φωτογραφίες. Στη βόλτα με την κόρη του θα της αγοράσει smoothie φρούτων ενώ αν εκείνη δε διαμαρτυρηθεί για έντονη πείνα, πιθανότατα να ξεχάσει να την ταΐσει. Θα κόψουν βόλτες πάνω κάτω, πιθανότατα να κάνουν τζόκινγκ και μετά θα πάνε στην έπαυλή τους για να φάνε ψητά λαχανικά.

tumblr nvyfadfiFZ1s5bojio1 500

Ο μπαμπάς ο δικός σου προφανώς και δε γυμνάζεται, ενώ περιμένει πώς και πώς το τέλος της ημέρας για να πιει την μπυρίτσα του και να φάει ένα μεζεδάκι σαν άνθρωπος. Προφανώς και όποτε είναι μαζί σου, θα σου αγοράσει παγωτό, καραμέλες και κρουασάν, κάνοντάς χωρίς φυσικά να ενδιαφέρεται για τα περιττά κιλά που η κορούλα του θα αγωνιστεί να χάσει στο μέλλον.

Η σχέση σου

Ο μπαμπάς του Hollywood είναι προετοιμασμένος για τη στιγμή που η κόρη του θα ζευγαρώσει, από τον πρώτο χρόνο της ζωής της. Θεωρεί φυσιολογικό να βγει για καφέ με τη 17χρονη κόρη του και το φίλο της ενώ θα συζητήσει μαζί της οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, ανάμεσα σε αυτά και το σεξ!

Ο μπαμπάς ο δικός σου προφανώς και δε θέλει να ξέρει-μέχρι τουλάχιστον τα 25-ότι μπορεί να βγαίνεις με αγόρια, και αρνείται πεισματικά να συζητήσει το παραμικρό μαζί σου. Συνήθως σε καλύπτει η ηρωίδα μάνα όταν είσαι για ποτό με τον Κωστάκη ενώ όταν του ανακοινώνεις ότι είσαι με ένα καλό παιδί και περνάς φίνα, γυρίζει το κεφάλι από την άλλη και σου λέει ένα «ωραία» προσπαθώντας να κρύψει την αμηχανία του. Εννοείται ότι γι’ αυτόν παραμένεις παρθένα μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Εξάλλου για τον μπαμπάκα σου θα είσαι πάντα το κοριτσάκι του.