Game of Thrones: 10 πράγματα που μία γυναίκα θα ήθελε να δει στην 7η σεζόν

Γωγώ Φούντα
Game of Thrones: 10 πράγματα που μία γυναίκα θα ήθελε να δει στην 7η σεζόν

Mήπως ήρθε η ώρα να σταματήσουν να πεθαίνουν οι συμπαθείς ήρωες;

Πέρασε ένας χρόνος και κάτι, από τη στιγμή που είδαμε το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones. Οι μήνες που ακολούθησαν ήταν δύσκολοι και ίσως κάπως ανιαροί, ενώ όλοι εμείς οι ορκισμένοι φανς της σειράς, παρακολουθούσαμε με προσοχή και αυταπάρνηση τις ειδήσεις και τα νεάκια που έρχονταν κάθε τόσο στην φως, μπας και ξεγελάσουμε τον εαυτό μας και το τεράστιο κενό της ψυχής μας! Τα ψέματα όμως αδέρφια τελείωσαν και η 16η Ιουλίου-πώς περνάει ο καιρός-έφτασε. Το ρίγος διαπερνά ήδη την ραχοκοκαλιά και ένα δάκρυ συγκίνησης είναι έτοιμο να τρέξει από την άκρη του ματιού. Σε λίγες ώρες θα έχουμε γίνει μάρτυρες του πρώτου επεισοδίου της 7ης σεζόν (ουρλιαχτά). Λίγες ώρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, εμείς ετοιμάσαμε μία μικρή λίστα, με όλα αυτά που θα θέλαμε να δούμε στη σεζόν που έρχεται. Ξεκινάμε, με την ελπίδα να εισακουστούμε.

1. Οk όλοι θυμόμαστε ότι ο Jon Snow έχασε την πολύτιμη παρθενία του από την Άγρια (wildling) Ygritte, όσο υπηρετούσε στο γνωστό the wall, χωρίς ωστόσο ο έρωτας αυτός να συνεχιστεί μιας και η... κοκκινομάλλα ξελογιάστρα, φυσικά πέθανε. Μήπως όμως ήρθε η ώρα ο Jon να ερωτευτεί ξανά; Δηλαδή έλεος πια με την μοναξιά.

giphy copy

2. Και μιας και ξεκινήσαμε με έρωτα απαιτούμε φέτος να δούμε παιχνιδιάρικη σκηνή ανάμεσα στην Μissandei και στο πρωτοπαλίκαρο των Ασπίλων με το εύηχο ονοματάκι.. Γκριζοσκώληκας. Ναι ξέρουμε, ο Γκριζοσκώληκας έχει μία ιδιαιτερότητα (είναι ευνούχος) που καθιστά το αίτημά μας σχεδόν αδύνατο να ικανοποιηθεί, αλλά εδώ ανέστησαν τον Jon, σ'αυτό θα κολλήσουν;

3. Σε συνέχεια των...αναστάσεων, να πούμε πως ήρθε η ώρα επιτέλους να τελειώσουν τα ψέματα και να κάνει comeback ο Νed Stark έτσι; Είναι ο μόνος που ξέρει όλη την αλήθεια για το διάδοχο του θρόνου και είναι επίσης πολύ συμπαθής. Τι εννοείς ότι τον αποκεφάλισαν στον πρώτο κύκλο. Και; Μόνο του σπανού τα γένια δε γίνονται παιδιά.

4. Στο σημείο αυτό να πούμε ότι το Βουνό θα πρέπει να πεθάνει (για δεύτερη φορά;) και μάλιστα από τα χεράκια της Arya (έτσι μας ήρθε) γιατί πολύ απλά είναι αντιπαθητικός και σιχαμένος.

arya

5. Όσο για την Arya τη θέλουμε με φόρεμα και πλεξούδες! Γυναίκα είσαι χρυσό μου. Κάνε κάτι να φωτίσεις το προσωπάκι σου.

6. Τη Cersei Lannister δεν την μισώ. Παρόλα αυτά αντιλαμβάνομαι ότι είναι ραδιούργα, πανούργα και ικανή να πουλήσει και το νεφρό της για την εξουσία. Τη θέλουμε μάλλον νεκρή, από το... χεράκι του αδερφού και εραστή της Jamie Lannister! Nαι!!!

iqwqdiu

7. Φυσικά ο Jamie, αφού μείνει χωρίς συντροφιά (αν θεωρείται συντροφιά η ελεεινή και τρισάθλια Cersei) θα συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι είναι ερωτευμένος με την Brienne of Tarth και θα της κάνει πρόταση γάμου. Brienne είσαι... τεράστια!

giphy

8. Η Sansa θα ρίξει για ακόμη μία φορά χυλόπιτα στον Petyr Baelish (Littlefinger) με τη δικαιολογία ότι δε θα μπορεί να φοράει ψηλοτάκουνα λόγω των χαμηλών τιμών που κυμαίνεται το ύψος του. Επειδή όμως ο Baelish της ζαλίζει τον έρωτα, η Sansa θολώνει και τον σκοτώνει. Στον ύπνο του. Με δηλητήριο!

9. O Τheon Greyjoy αποτινάσσει επιτέλους από πάνω του τον Reek (αυτό παίζει και να γίνει να ξέρετε), ενώ εξομολογείται τον έρωτά του στη Sansa η οποία παραβλέπει την...μικρή του ιδιαιτερότητα (ναι κι αυτός) και λέει το I Do σε μία σεμνή τελετή.

10. Η Daenerys Targaryen έχοντας βαρεθεί τους πολέμους και τους δράκους να τις καίνε κάθε λίγο και λιγάκι τη χαίτη, παραιτείται από από τους πολέμους και την πέφτει στον Τyrion με τον οποίο τελικά μοιράζονται και το θρόνο!

daen

Άντε, και καλή θέαση!