Περιμένοντας το μεγαλύτερο μουσικό θεσμό της χρονιάς!

Περιμένοντας το μεγαλύτερο μουσικό θεσμό της χρονιάς!

Μάθε το line up για τις ανατρεπτικές εμφανίσεις που ετοιμάζουν Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες για την πολυαναμένομενη Ημέρα Θετικής Ενέργειας

Η μουσική… Ακόμα και όταν δεν υπάρχει, είναι πάντα εκεί. Διαρκώς αναρωτιέμαι για το soundtrack που θα έπαιζε σε σημαντικές σκηνές της ζωής μου, αλλά και για τις background μελωδίες που θα «έντυναν» ακόμη και τις φαινομενικά ασήμαντες στιγμές της καθημερινότητάς μου, όπως μία βόλτα στο κέντρο της πόλης. Έτσι, αυτόματα κάθε τραγούδι αποκτά συναισθηματική αξία στο μυαλό μου και συνδέεται με πρόσωπα και καταστάσεις, κάνοντας τα πάντα να αποκτούν νόημα και αλλάζοντας τη διάθεσή μου σε λίγα μόλις λεπτά.

Και αν μόνο ένα κομμάτι αρκεί για να με γεμίσει αισιοδοξία και θετική ενέργεια, πόσο μάλλον μπορεί να συμβεί αυτό με μία συναυλία. Αποκορύφωμα; Όταν στον ίδιο χώρο συγκεντρώνονται μερικοί από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες και ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ξεσηκώσουν το κοινό. Και κάπως έτσι το πλήθος γίνεται μία μεγάλη παρέα και μοιραζόμαστε τα πιο δυνατά συναισθήματα.

Έτσι και φέτος, σε ελάχιστες μέρες και συγκεκριμένα στις 8 Σεπτεμβρίου θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να ζήσουμε ανάλογες στιγμές σε ένα μεγάλο μουσικό υπερθέαμα με ενέργεια, χρώματα, δυναμικό παλμό και… ελεύθερη είσοδο! Μην ανησυχείς λοιπόν αν ξόδεψες όλα σου τα χρήματα στις διακοπές, το μόνο που θα χρειαστείς για να παρακολουθήσεις τη συγκεκριμένη συναυλία είναι όρεξη και καλή διάθεση.

taktikia

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας της Amita Motion έρχεται, και για μένα είναι η πιο αισιόδοξη νότα του Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο και η αφορμή για να ξεκινήσω να μετράω αντίστροφα τις μέρες μέχρι τη στιγμή που θα δω τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες στη σκηνή. Το καλύτερο όμως είναι ότι μπορεί να πραγματοποιείται εδώ 12 χρόνια, αλλά κάθε φορά κάτι νέο και διαφορετικό προστίθεται που είναι γεμάτο εκπλήξεις… Τι θα δούμε φέτος στη μεγάλη γιορτή της μουσικής που μας γεμίζει θετική ενέργεια;

Επειδή δεν μπορούσα να περιμένω έκανα μία μικρή έρευνα για να μάθω περισσότερα για την Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2017, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο ΟΑΚΑ στο Τείχος των Εθνών. Δημοφιλείς Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες, ανατρεπτικές συνεργασίες, φαντασμαγορικά live acts και πρωτότυπα διαδραστικά happenings είναι μόνο μερικές από τις εκπλήξεις που μας περιμένουν στη πολυαναμενόμενη βραδιά με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά, που πλέον έχει γίνει συνώνυμο του θεσμού.

GEWRGANTAS

Ποιο θα είναι το «θετικό» line up του φετινού Σεπτεμβρίου;

ΜΕΛΙSSES & DJ Young, Playmen & MAD M.A.C., Πάνος Μουζουράκης & Xenia Ghali, Έλενα Παπαρίζου & Mark Angelo, Ελένη Φουρέιρα & DJ Pitsi είναι τα μεγάλα ονόματα που θα μας ξεσηκώσουν με αγαπημένα μας κομμάτια. Στους ρυθμούς τους όμως θα μας παρασύρουν και πολλοί ακόμη ξεχωριστοί καλλιτέχνες όπως οι Κings, MIKE, N.O.E., Radioact, Snik, Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος & Charis Savva.

Μεγάλη στιγμή της βραδιάς, η άφιξη του συγκροτήματος – «φαινόμενο» από τη Νορβηγία: Οι Μarcus & Martinus έχουν «κερδίσει» ολόκληρη την Ευρώπη και καταφθάνουν στη χώρα μας για να μας χαρίσουν την πιο συναρπαστική μουσική εμπειρία με τα εκπληκτικά του acts και φυσικά… τη θετική τους διάθεση!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πρωτοποριακές guest εμφανίσεις. Oι super stars NERVO και οι σαρωτικοί DVBBS μετά τα show τους στα μεγαλύτερα dance festivals του κόσμου, θα καταλάβουν τη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας για μία ανεπανάληπτη performance.

Τέλος, μη χάσεις την πρώτη ζωντανή εμφάνιση των The Players και των The Starboys, των δυο συγκροτημάτων που αναδείχτηκαν από τον διαγωνισμό της Amita Motion «Back 2 Bands». Γιατί αξίζει να δίνουμε ευκαιρίες και να ενθαρρύνουμε τους ταλαντούχους νέους που ονειρεύονται. Άστους να αποδείξουν τι αξίζουν, για ακόμη μία φορά!

Είσαι έτοιμη; Ξέχνα για λίγο ό,τι σε απασχολεί, «φόρεσε» το χαμόγελό σου, πάρε τις φίλες σου και κατευθυνθείτε και εσείς στο ΟΑΚΑ για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί με κομμάτια που θα μας φτιάξουν τη διάθεση σε μία συναρπαστική βραδιά.

AMITA MOTION

Μην ξεχνάς, η μουσική έχει τη δύναμη να μας κάνει να χαμογελάσουμε και να εξωτερικεύσουμε τη θετική ενέργεια που κρύβουμε μέσα μας… Τραγούδα και χόρεψε στον ρυθμό της!