Πώς θα καταπολεμήσεις τα Monday Blues;

Πώς θα καταπολεμήσεις τα Monday Blues;

Τα M for Mondays έρχονται για να κάνουν λίγο πιο όμορφες τις Δευτέρες σου!

Για πολλές από εμάς, η Δευτέρα έχει ταυτιστεί με το τέλος της διασκέδασης, την επιστροφή στο γραφείο, τις ευθύνες και το άγχος. Ήδη από την Κυριακή, η ψυχολογία αρχίζει να «πέφτει», και η ξεγνοιασιά παραχωρεί τη θέση της στο στρες, με την πιο απαιτητική ημέρα της εβδομάδας να πλησιάζει απειλητικά. Γιατί ποια θέλει να επιστρέψει στην καθημερινότητα και να αντιμετωπίσει εκκρεμότητες και υποχρεώσεις;

Πώς μπορείς, λοιπόν, να καταπολεμήσεις τη «δευτερίλα» και όλα τα αρνητικά συναισθήματα που νιώθεις την πρώτη ημέρα της εβδομάδας; Η απάντηση είναι πιο απλή από όσο νομίζεις. Αρκεί να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και να γεμίσεις την ημέρα σου ωραίες στιγμές, με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους, συγγενείς, συναδέλφους και ανθρώπους που σε κάνουν να χαμογελάς.

Πώς θα μετατρέψεις κάθε Δευτέρα του Νοεμβρίου σε «γιορτή»;

Κάτι καινούργιο έρχεται στην πόλη: Τα M for Mondays είναι ιδανική ευκαιρία για να υποδεχτείς λίγο πιο αισιόδοξα κάθε εβδομάδα. Και αυτό διότι έξι μπαρ της πόλης και καταξιωμένοι bartenders σου επιφυλάσσουν μία μοναδική έκπληξη! Κάθε Δευτέρα του Νοεμβρίου, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ, προσφέρουν μία νέα γευστική after office εμπειρία. Πιο συγκεκριμένα, σε προσκαλούν να απολαύσεις με την παρέα σου την Μ DRY Mastiha, το πρώτο ποτό μαστίχας με πολύ λιγότερη ζάχαρη, που έχει βραβευτεί από τον διεθνή διαγωνισμό αποσταγμάτων World Spirits Award για την εξαιρετική του ποιότητα. Μην μπερδεύεσαι, δεν είναι λικέρ!

mblues2

Ο πρωτόγνωρος συνδυασμός της Μαστίχας Χίου με τη σπιρτάδα του ποιοτικού αυτού ποτού είναι σίγουρο ότι θα σε γοητεύσει. Το πλούσιο άρωμά της σε συνδυασμό με τη λιγότερο γλυκιά της γεύση, την καθιστούν ιδανική, ακόμα και για εκείνες που προσέχουν τη διατροφή τους. Καταναλώνεται ως aperitif, ως long drink, ως ποτό σκέτη με ή χωρίς πάγο, και ως συστατικό γευστικών cocktails.

Εμείς σου προτείνουμε να δοκιμάσεις τα μοναδικά cocktails του special menu της Μ DRY Mastiha, όπως το signature M DRY Golden, και να το συνδυάσεις με τα πρωτότυπα food pairings σε ειδικές για την ημέρα τιμές. Είναι η καλύτερη αφορμή, για να αποφορτιστείς μετά από μία δύσκολή μέρα στο γραφείο και να χαλαρώσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μπορείς να τα απολαύσεις σε έξι μπαρ, και να κερδίσεις μοναδικά δώρα από την πρώτη DRY Mastiha.

Ποια είναι τα μπαρ που… γεμίζουν με κόσμο και τις Δευτέρες;

Πρόκειται για μερικά από τα πιο φιλόξενα και δημοφιλή μέρη της πόλης, τα οποία σίγουρα έχεις επισκεφτεί αρκετές φορές. Τα καλά νέα, είναι ότι τώρα έχεις μία ακόμη αφορμή για να τα επιλέξεις, καθώς προσφέρουν γευστικά και αρωματικά cocktails του special menu της Μ DRY Mastiha σε συνδυασμό με πρωτότυπα food pairings.

mblues3

Αν βρίσκεσαι στο Σύνταγμα, επίλεξε το Ipitou the bar (Ηπίτου 4-6, Αθήνα) στον γραφικό πεζόδρομο ή το The Trap (Όθωνος 10, Αθήνα) στην καρδιά του κέντρου. Στο ανερχόμενο Κουκάκι, θα βρεις το «τροπικό» Tiki Bar (Φαλήρου 15, Αθήνα), ενώ στο Ψυχικό μπορείς να ζήσεις τη γνήσια εμπειρία της Μαστίχας στο ατμοσφαιρικό περιβάλλον του Finca Vigia (Ολυμπιονικών 304, Νέο Ψυχικό). Για όσους εργάζονται στα Νότια, μία βόλτα στη Γλυφάδα και στο Pere Ubu (Κύπρου 74, Γλυφάδα) επιβάλλεται, ενώ για όσους βρίσκονται στα Βόρεια, η Μαϊμού (Θουκυδίδου 7A, Χαλάνδρι), το γνωστό μπαρ στο πολυσύχναστο Χαλάνδρι, είναι μία ακόμη ιδανική επιλογή.

Με όρεξη, καλή παρέα και την Μ DRY Mastiha μπορούμε να ζούμε τις Δευτέρες μας καλύτερα. Εμείς θα δοκιμάσουμε τα πρωτότυπα cocktails αυτή τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου, στις έξι το απόγευμα στο Ipitou the bar. Σε περιμένουμε για after work drinks!

mblues5