Μα πού κρύφτηκε ο Άγιος Βασίλης;

Μα πού κρύφτηκε ο Άγιος Βασίλης;

Μια απίθανη περιπέτεια αναζήτησης έχει ξεκινήσει! Τα καλικαντζαράκια έχουν αρχίσει ήδη και ψάχνουν! Μα πού πήγε τέλος πάντων ο Άγιος Βασίλης; Πού κρύφτηκε; Μοναδικά δώρα περιμένουν όλους όσοι τον ανακαλύψουν!

Μήπως κρύβεται στο Avenue, το Athens Metro Mall, το River West, το VCA ή το Athens Heart; Ή μήπως στα PESTEMAL, YOLENIS, MATCHBOX, NEW CULT, DISTRESSED, PLAYROOM, 21 KIFISSIA; Ναι, εκεί κρύβεται!

Ο Άγιος Βασίλης είναι… παντού! Κι αυτό διότι το PLAYMOBIL FunPark, με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του, αποφάσισε να μας κάνει συμμέτοχους σε ένα απίθανο παιχνίδι! Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ανακαλύψουμε τον Άγιο Βασίλη και απίθανα δώρα μας περιμένουν! Τι θα έλεγες να νιώσεις για λίγο και πάλι παιδί; Να παίξεις σε ένα απίθανο παιχνίδι θησαυρού;

Πώς θα τον εντοπίσεις; Μα είναι απλό! Μεγάλες PLAYMOBIL φιγούρες Άγιου Βασίλη έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά καταστήματα της Αθήνας και περιμένουν να τους «εντοπίσεις»! Αν είσαι αρκετά παρατηρητική και τους δεις, το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να τους τραβήξεις μια φωτογραφία και να τους ανεβάσεις μαζί με το δικό σου χριστουγεννιάτικο μήνυμα, αλλά και το #PLAYMOBILSantaHunt, δημόσια στο Facebook, το Twitter ή το Instagram!

Και να σου πω ένα μυστικό… Με μια βόλτα από τα ANAMESA CONCEPT STORE, THE APIVITA EXPERIENCE STORE, ColorSkates, 21 FASHION MARKET, DangerousMinds Athens, Jar By Sweet Mates, 220conceptstore, Joycard, Βιβλιοπωλείο εκδόσεων Παπαδόπουλοι ίσως και να τον ανακαλύψεις!

Κι επειδή ο Άγιος Βασίλης φέρνει δώρα, 20 τυχεροί, που θα αναδειχθούν με κλήρωση, θα κερδίσουν από μια ΧΧLPLAYMOBILφιγούρα του Άγιου Βασίλη αλλά και από μια ετήσια οικογενειακή συνδρομή εισόδου στο PLAYMOBILFunPark, για ατελείωτες στιγμές διασκέδασης και χαράς!

Οι νικητές θα ανακοινωθούν το πρώτο 10ήμερο του Ιανουαρίου 2018. Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το πρωτότυπο και Χριστουγεννιάτικο κυνήγι θησαυρού θα βρεις στη σελίδα του PLAYMOBILFunPark στο Facebook.