Χρυσές Σφαίρες 2018: Aυτά ήταν τα δέκα πιο hot αγόρια των βραβείων

Γωγώ Φούντα
Χρυσές Σφαίρες 2018: Aυτά ήταν τα δέκα πιο hot αγόρια των βραβείων

Πάρε βαθιά ανάσα και δες τις φωτογραφίες τους.

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε γυναικείο site κάτι που σημαίνει ότι βάζουμε πάνω απ' όλα τη γυναίκα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες της. Και όπως ήταν φυσικό, αφού ξεκοκαλίσαμε τις Χρυσές Σφαίρες, εμφανίσεις, ρούχα, μαλλιά, trends, φυσικά το σκηνικό ανάμεσα σε Αngelina και Jennifer (OMG) λέμε τώρα να ασχοληθούμε με τα πραγματικά σοβαρά γεγονότα: Τα αγόρια που πήγαν στις Χρυσές Σφαίρες τα είδατε;

Διότι φίλες μου, καλή η Alicia Vikander, ακόμα καλύτερη η θεά Diane Kruger (όπως πάντα άλλωστε), καλές και όλες οι A-listers που έδωσαν το παρών και ταυτόχρονα διαμαρτυρήθηκαν, αλλά το πραγματικό ζουμί ήταν σε εκείνους που φόρεσαν κοστούμι.

Διότι ποια να μπορέσει να αντισταθεί στον… αειθαλή Jude Law που και τρίχα στην κεφαλή να μην του μείνει θα συνεχίσει να είναι υπέροχος και συγκλονιστικός ή στο Zac Efron ο οποίος όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο σέξι και γοητευτικός;

Jude Law

Και μπορεί ο Alexander Skarsgard να εμφανίστηκε κάπως διαφορετικός-αρκετά αδυνατισμένος-αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν εξακολουθεί να έχει πάντα τη θέση που του αρμόζει στην καρδιά μας, κάτι το οποίο συμβαίνει και με τον Ewan McGregor o oποίος μπορεί να μη θεωρείται υπόδειγμα συζύγου-είναι το αγόρι που ευχαρίστησε επί σκηνής όταν παρέλαβε τη Χρυσή του Σφαίρα, και την πρώην σύζυγό του και τη… νέα του αγαπημένη (από ‘δω η γυναίκα μου κι από’ δω το αίσθημά μου), αλλά έκανε τρομερό level up στην εμφάνιση και πλέον τον κατατάσσουμε στους πιο σέξι!

Για το τέλος θα πούμε και δυο λόγια για ένα αγόρι ξεχωριστό. Ένα αγόρι ονειρεμένο. Ένα αγόρι που καλό θα ήταν να ευχαριστήσουμε τους γονείς του που το γέννησαν και την μακρινή Αυστραλία που το ανάθρεψε. Αναφέρομαι φυσικά στον Chris Hemsworth ο οποίος πήγε ασυνόδευτος στα βραβεία (και μπράβο του), κάθισε δίπλα στην Angelina Jolie και την επισκίασε (ξανά μπράβο του) και σκανδάλισε όχι μόνο τις παρευρισκόμενες αλλά και σύσσωμο το γυναικείο πληθυσμό.

Chris Hemsworth

Chris… σε αγαπάμε. Και μιας και σε αγαπάμε, θα θυμηθούμε και αυτά: