Survivor 2: Ποια είναι η νέα Λάουρα και ποιον παίκτη ήδη αγαπήσαμε;

Γωγώ Φούντα
Survivor 2: Ποια είναι η νέα Λάουρα και ποιον παίκτη ήδη αγαπήσαμε;

Το Survivor 2 είναι πλέον γεγονός

To Survivor όπως υποθέτω αντιληφθήκατε όλοι χθες, επέστρεψε, δίνοντας και πάλι νόημα στα κρύα βράδια του χειμώνα και φυσικά ακόμη μία αφορμή για συγκεντρώσεις στο σπίτι με πίτσα και μπύρες. Ο κόσμος το είδε-το λένε και τα νούμερα τηλεθέασης- και ήδη ξεχώρισε κάποιους χαρακτήρες. Χαρακτήρες οι οποίοι αναπόφευκτα θα συγκριθούν με τους προηγούμενους, μιας και όλοι προσπαθούσαμε να εντοπίσουμε το νέο Ντάνο, τον νέο Μισθοφόρο ή το νέο Σπαλ. Μεγάλα λόγια δε θέλω να πω, αλλά υπήρχαν λεπτομέρειες οι οποίες μας ταξίδεψαν στο… παρελθόν (βασικά ένα χρόνο πίσω) και μας έδειξαν, ότι μπορεί οι νέοι παίκτες ήδη να λιμοκτονούν, οι παλιοί ωστόσο έχουν αφήσει το στίγμα τους ανεξίτηλο.

Βρέθηκε η νέα μπλούζα με τα αστέρια: Ξέρω, σου έλειψε εκείνος ο γαλαξίας που έβλεπες στο στέρνο του Πάνου. Μην ήταν το γούρι του ή μήπως το δεύτερο πετσί του; Ποτέ μας δεν μάθαμε. Όπως και να’ χει, η μπλούζα με τα αστέρια λατρεύτηκε όσο λίγα αντικείμενα στον πλανήτη και σίγουρα τρύπωσε βαθιά στις καρδιές μας. Και τώρα, έρχεται δειλά δειλά, ένα άλλο fashion item να πάρει τη θέση της: Αναφέρομαι στο φλοράλ μαγιό του Μαχητή Νικόλα Αγόρου, το οποίο έδειχνε χθες να ασφυκτιεί κάτω από τους εντυπωσιακούς τετρακέφαλους του ιδιοκτήτη, κάνοντας μας να αμφιβάλουμε για το αν θα βγάλει τη βδομάδα. Όπως και να’ χει, ίσως αυτό να αποτελέσει το νέο αντικείμενο λατρείας.

Βρέθηκε η νέα Λάουρα: Και είπε ο Μιχάλης ο Μουρούτσος: Η Λάουρα μου έδωσε tips αλλά προτιμώ να τα κρατήσω για την ομάδα μου. Και αναρωτιόμαστε εμείς: Τι συμβουλές μπορεί να του έδωσε η στατιστικά χειρότερη (αλλά σίγουρα αξιαγάπητη) παίκτρια του παιχνιδιού; Παρόλα αυτά, και επειδή τη Λάουρα την αγαπήσαμε και τη συμπαθήσαμε, βρήκαμε ήδη την αντικαταστάτριά της στο πρόσωπο της Ελένης Χατζίδου. Διότι μπορεί η Ελένη, να έχει πόδι δυο μέτρα και να φαίνεται άκρως αθλητική, για κάποιο λόγο όμως αυτό δε φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Βασικά θα έλεγα, ότι πιο πολύ πήγαινε με το πάσο της σε μία γενικότερη φάση yolo που την κατέκλυζε. Υπέροχη!

Βρέθηκε ο νέος Ντάνος: Βαριά κουβέντα ξεστόμισα και ζητώ συγνώμη κορίτσια. Όταν λέω βρήκαμε το νέο Ντάνο, εννοώ πάντα σε επίπεδο απόδοσης. Έχω λοιπόν μία πεποίθηση ότι ο Στέλιος ο Κρητικός θα ξελασπώσει πολλές φορές του Διάσημους, όπως ακριβώς είχε κάνει και το αγόρι από τη Σκιάθο. Βέβαια το μειονέκτημα του Στέλιου είναι η ηλικία του, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Βρέθηκε ο νέος Σπαλ: Και φυσικά είναι ο φίλος του ο Αλέξανδρος ο Παρθένης. Όλα κι όλα, τον Αλέξανδρο εμείς τα κορίτσια των ‘90s τον έχουμε αγαπήσει όσο λίγους. Επίσης, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι διατήρησε ένα αρκετά χαμηλό προφίλ, λέγοντας μόνο τα απαραίτητα (γιατί οι περισσότεροι παίκτες η αλήθεια είναι πήγαν κάπως… μιλημένοι). Ψηλός, θεωρητικός, με γκρίζα μαλλιά και γοητευτικές γωνίες, όσο κάτσει εμείς θα τον στηρίξουμε. Αλλά μάλλον δε θα κάτσει για πολύ.

Ειδικά αναφορά να γίνει στον Κωνσταντίνο Τσεπάνη τον πρωταθλητή πάλης και υδραυλικό. Αυτό το λαϊκό, στιβαρό αγόρι, να μου το θυμηθείτε ότι θα γίνει ο νέος αγαπημένος της μέσης Ελληνίδας που θέλει έναν άντρα ντόμπρο και κύριο. Στηρίζουμε.

Και τώρα οι απορίες:

Απορία πρώτη: Η Ολγάρα η Φαρμάκη γιατί δεν αγωνίστηκε; Γιατί για τραυματισμένη δεν την έκοψα. Εκτός αν γλίστρησε στην μπανιέρα του ξενοδοχείου.

Απορία δεύτερη: Γιατί οι Διάσημοι διατήρησαν μία αξιοπρέπεια και μία σχετική μονοχρωμία στα μαγιό ενώ οι Μαχητές μας προκάλεσαν ημικρανίες με τα φλοράλ και τα εμπριμέ; Μήπως η παραγωγή να τους προμηθεύσει κάτι σε… σκούρο μαύρο;

Απορία τρίτη: Η Ξένια Rec… δεν έχει επίθετο;

Διαβάστε ακόμη:

Survivor: Οι στιγμές που ακόμη δεν μπορούμε να ξεχάσουμε από τα περσινά επεισόδια

O Θοδωρής Θεοδωρόπουλος θα σε κάνει να βλέπεις ασταμάτητα το Survivor 2