Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: Ποιο είναι το πιο κατάλληλο δώρο για να του δείξεις ότι τον θες;

Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: Ποιο είναι το πιο κατάλληλο δώρο για να του δείξεις ότι τον θες;

Παίρνοντας δώρο σε εσένα, αγοράζεις στην ίδια τιμή και ένα για εκείνον!

Αυτός: νέος, ωραίος, με αστείρευτο χιούμορ. Αυτό που λέμε «η ψυχή της παρέας. Του αρέσουν οι μηχανές και τα ταξίδια, είναι gadgetάκιας και οι φωτογραφίες του που ανεβάζει στα social δεν είναι δυνατόν να σε αφήσουν ασυγκίνητη. Είναι εργένης και δείχνει να το απολαμβάνει παρόλο που γοητεύει το γυναικείο πληθυσμό και το ξέρει.

Αυτή: νέα, όμορφη, έξυπνη, φιλόδοξη. Της αρέσει η μουσική και το θέατρο ενώ δε χάνει ευκαιρία να postάρει φωτογραφίες της από δρομικά events στα οποία συμμετέχει ανά την Ελλάδα. Είναι από τις γυναίκες που προτιμούν να μοιράζονται τη ζωή τους με ένα σύντροφο χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα συμβιβαζόταν με οποιονδήποτε.

Συναντιούνται καθημερινά για επαγγελματικούς λόγους. Αυτός δείχνει να απολαμβάνει τη συνεργασία τους και τη φλερτάρει διακριτικά χωρίς να κάνει το επόμενο βήμα. Αυτή, χωρίς να έχει ποτέ εκφραστεί ως τώρα, ζει αυτό το στάδιο του έρωτα που αισθάνεσαι πεταλουδίτσες να χορεύουν στο στομάχι και τους παλμούς να φτάνουν στα ύψη. Τον έχει συνέχεια στο μυαλό της και νιώθει τη ραχοκοκαλιά της να τρέμει με την ιδέα και μόνο ότι θα συναντηθούν.

Κάπως όμως πρέπει να το ζήσει αυτό που νιώθει, να το εκφράσει ή να πάει παρακάτω, να βρει κάποιον άλλον σε τελική ανάλυση. Θα κάνει λοιπόν την κίνηση της και με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων θα του κάνει ένα δώρο από αυτά που του αρέσουν, τα τεχνολογικά, μήπως και πάρει το μήνυμα ο γόης και κάνει το επόμενη βήμα. Θα πάει σε ένα κατάστημα WIND σήμερα και θα αγοράσει ένα αξεσουάρ για τρέξιμο- που ήθελε για τον επόμενο αγώνα της- και θα πάρει δώρο άλλη μία συσκευή ίσης αξίας για να δώσει στο εν δυνάμει έτερον ήμισυ μπας και ξεκουνήσει. Και την περιμένουν και 2GB δωρεάν στο λογαριασμό της για να chatάρει με το αγόρι ή στη χειρότερη για να λέει στην κολλητή την ιστορία της κρύας χυλόπιτας.