Καλύτερα να καθίσεις: Αυτά είναι τα δώρα των νικητών και υποψηφίων των βραβείων Oscar

Γωγώ Φούντα
Καλύτερα να καθίσεις: Αυτά είναι τα δώρα των νικητών και υποψηφίων των βραβείων Oscar

Και μάλιστα η Ελλάδα παίζει βασικό ρόλο

Όπως υποθέτω γνωρίζεις, εκτός από την υπέρτατη τιμή να κερδίσεις ή να είσαι υποψήφιος για βραβείο Oscar, οι stars έχουν και κάποια μικρά και συμβολικά δωράκια «δωράρες» τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο κλασικό πια gift bag της μεγάλης βραδιάς.

Το φετινό λοιπόν, τείνει να έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μιας και έχει άρωμα ελληνικό! Συγκεκριμένα, ανάμεσα στα απίστευτα δώρα των διάσημων ηθοποιών, θα είναι και ένα ταξίδι στη Χαλικιδική και πιο συγκεκριμένα στο Avaton Luxury Villas Resort! Nαι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η όμορφη Χαλκιδική να γεμίσει με stars του Hollywood (ουάου).

Όσον αφορά στα υπόλοιπα δώρα, πάρε βαθιά ανάσα και διάβασε: Ταξίδι 12 ημερών στη Ζανζιβάρη, ταξίδι 7 ημερών στη Χαβάη, μία ολόκληρη εβδομάδα θεραπειών spa στο Golden Door, ένα διαμαντένιο κολιέ, υπηρεσίες 23andMe genetic (εξετάσεις), θεραπείες σε οδοντίατρο (έχει να πάει η όψη σύννεφο), θεραπείες προσώπου, 10 μαθήματα με personal trainer, προϊόντα αδυνατίσματος, αμέτρητα καλλυντικά, γλυκά, superfoods, προϊόντα για τα μαλλιά, για το σώμα και αμέτρητα άλλα πράγματα.

GettyImages 914657740

Ναι ζηλεύεις. Κι εμείς.