5 λόγοι για τους οποίους ο Tζώρτζης είναι η πιο μισητή παρουσία της ελληνικής τηλεόρασης

Γωγώ Φούντα
5 λόγοι για τους οποίους ο Tζώρτζης είναι η πιο μισητή παρουσία της ελληνικής τηλεόρασης

Δεν είναι κακό να τον αντιπαθείς. Λογικά αυτό θέλει

Σε περίπτωση που παρακολουθείς Master Chef, και μάλλον το κάνεις αν κρίνουμε και από την τηλεθέαση, σίγουρα έχεις παρατηρήσει έναν πολύ συγκεκριμένο παίκτη που ξεχωρίζει όσο να πεις από τους υπόλοιπους, και δυστυχώς όχι για τις μαγειρικές του ικανότητες. Ο παίκτης αυτός λοιπόν, είναι ο Τζώρτζης-ο γνωστός και ως… φιδάκι Διαμαντής-ο οποίος είναι με διαφορά η πιο αμφιλεγόμενη και σίγουρα ενδιαφέρουσα παρουσία. Έλα μεταξύ μας, τον σιχαίνεσαι κι εσύ έτσι; Αν ακόμα δεν έχεις εντοπίσει τους λόγους, στους έχω εδώ μαζεμένους.

1. Λοιπόν ο καλός μας φίλος Τζώρτζης, ξεκίνησε ως διακριτική παρουσία, μέτριων ικανοτήτων και στη συνέχεια… τα έβαλε με τη Γωγώ! Ναι την ξανθιά, καπάτσα η οποία λογικά μπήκε στο διαγωνισμό για να φέρει τα πάνω κάτω. Και ξέρεις κάτι; Τη Γωγώ την αγαπήσαμε. Τον Τζώρτζη που στην αρχή της έκανε το φίλο και στη συνέχεια την πρόδωσε όχι. Πρώτη κίτρινη κάρτα φίλε Τζώρτζη.

2. Το ακόμα χειρότερο; Αφού τα βάζει με τη Γωγώ, και εκείνη κάνει comeback μόνο και μόνο για τον πετάξει έξω από το παιχνίδι, και τελικά δεν τα καταφέρνει, αρχίζουμε να έχουμε βάσιμες υποψίες ότι διαθέτει γνωρίσματα… κατσαρίδας, γεγονός που μας βγάζει εκτός εαυτού.

τζωρτζης 1

3. Έχουμε όμως και χειρότερο: Είναι ύφος αυτό κάθε φορά που ακούει καλό σχόλιο για το πιάτο του; Το φρύδι έρχεται και σηκώνεται, το χαμόγελο θυμίζει Τζόκερ και τα στήθη φουσκώνουν από περηφάνεια. Η απαράδεκτη αυτή παρουσία συνοδεύεται από σχόλια του τύπου: «Ήμουν σίγουρος ότι θα ακούσω καλά σχόλια γιατί είμαι ο καλύτερος. Ας μας δώσει κάποιος δύναμη να αντέξουμε».

4. Στο μεταξύ, μέσα σε όλα αυτά έχουν αρχίσει να μας εκνευρίζουν και οι κριτές. Δηλαδή, αν αγαπάτε το τηλεοπτικό κοινό, και θέλετε να προστατεύσετε τα νεύρα μας, καλό θα ήταν να του βάλετε κανένα τεσσάρι μπας και πάει σπίτι του. Έχει και η υπομονή τα όριά της.

master chef 2 39 trailer youtube thumbnail

5. Το αποκορύφωμα δε, είναι το γεγονός ότι πραγματικά θάβει όλους του τους συμπαίκτες. Μα όλους; Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ακούσει κακιούλα από τον Τζώρτζη, ή δεν την έχει… πάθει σε κάποια δύσκολη στιγμή. Γιατί για να βοηθήσει ούτε λόγος. Μη σου πούμε ότι είναι ικανός να βάλει και τρικλοποδιά στον αντίπαλο την ώρα που πάει να αφήσει το πιάτο του.