Οι διάσημοι Δίδυμοι που αγαπήσαμε

Οι διάσημοι Δίδυμοι που αγαπήσαμε

Τα αγαπημένα μας Διδυμάκια αυτόν τον μήνα έχουν την τιμητική τους

Ιούνιος και μέχρι τις 21 του μηνός οι αγαπημένοι μας Δίδυμοι έχουν την «τιμητική» τους. Μπορεί να μην είναι το πιο «εύκολο» ζώδιο, ωστόσο, τα Διδυμάκια έχουν πολλά χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι σπουδαίες προσωπικότητες από τον χώρο της σόουμπιζ αλλά και της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής ανήκουν στο συγκεκριμένο αστερισμό.

Προκειμένου να γιορτάσουμε κι εμείς τα Διδυμάκια, αποφασίσαμε να κάνουμε μια λίστα με μερικούς διάσημους κύριους και κυρίες που έχουν τα γενέθλιά τους αυτές τις ημέρες: Από την Angelina Jolie μέχρι τον Donald Trump και από τον Johnny Depp στον Αντώνη Ρέμο.

Angelina Jolie

Γεννημένη στις 4 Ιουνίου του 1975 στο Λος Άντζελες, η Angelina Jolie είναι άξια εκπρόσωπος του ζωδίου των Διδύμων. Γιατί; Διότι και την «τρέλα» της την έχει και σιχαίνεται τη ρουτίνα, κάτι που γίνεται εμφανές από τις δράσεις και τα project με τα οποία καταπιάνεται. Βλέπετε, εκτός από ηθοποιός, η Angelina εργάζεται ως σκηνοθέτης, ενώ την ίδια ώρα είναι ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Ας μην αναφερθούμε στο εκρηκτικό της ταπεραμέντο! Αυτό... δεν κρύβεται.

Johnny Depp

Και ο συνάδελφος της Angelina Jolie, Johnny Depp, είναι Δίδυμος. Ο Ιρλανδικής, Γερμανικής και Ινδιάνικης καταγωγής ηθοποιός γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου του 1963 στο Κεντάκι των ΗΠΑ και κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ. Είναι ιδιαίτερα έξυπνος, αλλά την ίδια ώρα ανήσυχος και παρορμητικός, αν κρίνει άλλωστε κανείς και από τις τελευταίες εξελίξεις στην προσωπική του ζωή και τον χωρισμό του από την νεαρή Amber Heard..

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr