Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 30/7

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 30/7

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

 

Σύνθεση παλιού και νέου

Κριός

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε ωθεί να αλλάξεις κάποια πράγματα στην εξωτερική σου εμφάνιση αλλά και να ανανεωθείς μέσα από πρωτότυπες δράσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου αλλά και να επιμεληθείς πραγμάτων που έχουν να κάνουν με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, ακολουθώντας κυρίως κάποιες παραδοσιακές συνταγές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος

Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν, αναβιώνοντας ενδιαφέροντα κι ενασχολήσεις μιας άλλης εποχής. Ίσως λάβεις κι ένα μήνυμα που θα σου θυμίσει πολλά ή συναντηθείς με αγαπημένα πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό.

Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε ωθεί σε μάλλον «εξεζητημένες» αγορές αλλά μπορεί να σου φέρει και μια ευχάριστη έκπληξη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι

Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος αλλά πάνω απ’ όλα σε θέλει «εντός των τειχών», αφού η καλοπέρασή σου είναι συνυφασμένη με μια οικογενειακή ατμόσφαιρα, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και κάποιες ιδιαίτερες συγκινήσεις. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις κάποιες «ρετρό» τάσεις ή να αναβιώσεις την παράδοση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος

Ο ενεργός Χείρωνας σε κάνει ακόμη πιο «αισθηματία» και τονίζει την ανάγκη σου για «στοργή και προδέρμ», κάτι όμως που σε κάνει επιρρεπή στις όποιες αδυναμίες σου. Επιπλέον, σε καλεί να «ταξιδέψεις» σε θρύλους και παραδόσεις αλλά και να αναδείξεις τα ανθρωπιστικά αισθήματά σου, αγκαλιάζοντας πρόσωπα που έχουν την ανάγκη σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση των επαφών και του κοινωνικού σου κύκλου, ιδιαίτερα με άτομα που «φέρουν» κάτι το ξεχωριστό. Ακόμη είναι πιθανό να λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας ευνοεί τα οικονομικά σου, ενώ ίσως και να αποκτήσεις κάτι που έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για σένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος

Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια εκδήλωση με παραδοσιακό ύφος αλλά επιπλέον σε καλεί να προτάξεις το συναίσθημα και τον ανθρωπισμό σου, αναλαμβάνοντας έναν ενεργό ρόλο σε σχέση με την φροντίδα και περίθαλψη ατόμων που «δεν έχουν στον ήλιο μοίρα». Παράλληλα, καλείσαι να αξιοποιήσεις οικονομικά και επαγγελματικά τις νέες γνωριμίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός

Μια απροσδόκητη εξέλιξη μπορεί να αλλάξει πολλά στην ζωή σου, ιδιαίτερα αν νικήσεις τους ενδοιασμούς σου και «αφεθείς» στις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου. Επιπλέον, ένα ταξίδι θα σου προσφέρει πρωτόγνωρες εμπειρίες. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Χείρωνας σε κάνει να παλινδρομείς συναισθηματικά αλλά και να προσπαθείς να φέρεις καταστάσεις του «χθες» στο σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός

Ωθείσαι να ασχοληθείς με πρόσωπα και πράγματα που αγαπάς αλλά και να αναβιώσεις κάποια παλιά σου ενδιαφέροντα. Ίσως μάλιστα βρεθείς σε ένα μέρος παρέα με φίλους/ες ή λάβεις μια είδηση που θα «ξυπνήσει» μέσα σου όμορφες μνήμες. Επίσης, σε κάθε περίπτωση η βοήθεια και η συμβουλή ενός «πρεσβυτέρου» θα έχει αποφασιστική σημασία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης

Καλείσαι να κινηθείς «αντισυμβατικά» στους γύρω σου ή να κυνηγήσεις την έκπληξη και κάτι το «εξωτικό» αλλά από την άλλη πλευρά, ο ενεργός Χείρωνας σε θέλει πιο… παραδοσιακό/η στις επιλογές σου, οπότε μάλλον πρέπει να «παντρέψεις» αυτές τις δύο τάσεις! Επιπλέον, ευνοείται κάθε προσπάθεια σου να βελτιώσεις τις συνθήκες τις διαβίωσης σου

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως

Από την μια πλευρά, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε ωθεί να προβείς σε αλλαγές στο σπίτι ή την δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς μια επίσκεψη που θα ταράξει τα «λιμνάζοντα ύδατα» στην ζωή σου, με ότι συνεπάγεται αυτό. Από την άλλη, σου προσφέρεται η εναλλακτική μιας εξόδου ή ενός ταξιδιού με παραδοσιακό «χρώμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού είναι «βούτυρο στο ψωμί σου», ιδιαίτερα σε σχέση με τις καινοτομίες και τις αλλαγές που θέλεις να εφαρμόσεις, ίσως όμως να σε κάνει και πιο «κυνικό/η» απέναντι σε πρόσωπα που «υποφέρουν» από συναισθηματικές αδυναμίες κι εξαρτήσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση των οικονομικών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες

Καλείσαι να δημιουργήσεις μια πιο ενωτική ή «οικογενειακή» ατμόσφαιρα στην καθημερινότητα σου, είτε κινηθείς εντός, είτε εκτός «έδρας»! Επιπλέον, μπορεί να προκύψει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας, που στο παρελθόν δεν ευοδώθηκε αλλά τώρα έχει όλες τις προοπτικές για να πετύχει. Παράλληλα, ευνοούνται τα οικονομικά σου, όπου ίσως δοκιμάσεις μια ευχάριστη έκπληξη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES