Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (+special motto)

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (+special motto)

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 20 έως 26 Αυγούστου, από την αστρολόγο Μπέλλα Κυδωνάκη

ΚΡΙΟΣ ♈

Νιώθεις την δράση να ωθεί το σώμα σου να κάνει κάτι το πολύ δυναμικό και πολύ διαφορετικό από άλλες φορές. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, θα έχεις την πλήρη επιρροή της Νέας Σελήνης - Έκλειψης και θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις τον εαυτό σου θέτοντας πολύ υψηλά στάνταρ για σένα αλλά και για τους γύρω σου. Πιθανόν να δυσκολέψεις τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω γιατί δεν θα ξέρουν ακριβώς πως να σου συμπεριφερθούν.

Από την άλλη εσύ ίσως να μη μπορείς να ακούσεις ή να καταλάβεις τι θέλουν να σου πουν, οπότε γυρνάς την σελίδα για να δεις τις δικές σου εικόνες.
Πιθανόν να οργανωθείς περισσότερο, με στόχο να αποκτήσεις πρακτική εμπειρία πάνω σε θέματα που τα έχεις προσεγγίσει μόνο σαν ιδέα ή μόνο σαν κατάσταση που την θεωρούσες μάλλον αγγαρεία. Τώρα θα ξεκαθαρίσεις τι είναι τελικά για σένα, αφού εφαρμόσεις κάποια πράγματα στην πράξη.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναζητώντας νέες εμπειρίες και δυνατότητες για εξέλιξη θα ανακαλύψεις κρυμμένες δυνάμεις εντός σου, μέσα όμως από πρωτοποριακές κινήσεις και καινούργια γνώση.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr