Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (+special motto)

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (+special motto)

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 17 έως 23 Σεπτεμβρίου, από την αστρολόγο Μπέλλα Κυδωνάκη

ΚΡΙΟΣ ♈

Βλέπεις τη ζωή σου μέσα από μια μάλλον μίζερη ματιά, όμως, αν κοιτάξεις καλύτερα, θα διαπιστώσεις ότι αναγκάζεσαι εκ των πραγμάτων να δώσεις περισσότερη βάση σε θέματα υγείας, προγραμματισμού και μεθοδολογίας, τα οποία είναι απαραίτητα για να προοδεύσεις. Πιθανόν να εμπλακείς επαγγελματικά με ιατρικά, οργανωτικά ή με χημικά θέματα, που θα σου ανοίξει μια νέα πόρτα, που αν τη διαβείς, θα προσθέσεις μια σημαντική εμπειρία στο βιογραφικό σου.

Το ότι έχεις ανάγκη να ξεκινήσεις κάτι από την αρχή και συνάμα να αποβάλλεις οτιδήποτε σε βαραίνει θα σου δώσει την ευκαιρία να ξαναγράψεις την ιστορία σου, μετανιώνοντας για περιπτώσεις που έχεις φερθεί με εγωισμό και να ανατρέψεις, αν φυσικά θέλεις, όλα τα αρνητικά ή τα άδικα που σου έχουν συμβεί. Από την άλλη, ένα άτομο, ίσως Λιοντάρι, θα σου δώσει την ευκαιρία να απολαύσεις τον έρωτα και τη χαρά, αψηφώντας τα εμπόδια και κυρίως τη λογική.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο πιο πολύ επιτρέπεις στον εαυτό σου να αδειάσει από αυτά που κουβαλά μέσα του και δεν τα χρειάζεται, τόσο θα ξαλαφρώνεις και θα ξαναβρίσκεις την καλή σου φύση.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr