Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 22/9

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 22/9

Μυστικά που βγαίνουν στο φως

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει σε ποικίλες «αναποδιές» στην καθημερινότητα σου και βλάβες ή ζημιές στον εξοπλισμό σου. Επιπλέον, καλείσαι να διερευνήσεις κάποιες υπόγειες κινήσεις που γίνονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Ωστόσο η Σελήνη και ο Δίας στον Ζυγό θα σου προσφέρουν βοήθειες μέσω τρίτων ή ενός συνεργάτη σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα δεν προσφέρεται για μια νέα αρχή στην ζωή σου, αντίθετα σε καλεί να «ξεμπερδέψεις» μια και καλή με όλα εκείνα που σε μπλοκάρουν κι ύστερα… βλέπεις! Όσον αφορά όμως τις πιο προσωπικές υποθέσεις σου καλό είναι να είσαι και λίγο δύσπιστος/η απέναντι σε όσα πληροφορείσαι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Καλείσαι να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα, αφού κάποιες «ατυχίες» σου δεν είναι τελικά και τόσο… τυχαίες! Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με μια «κομβική» οικονομική ή περιουσιακή υπόθεση που η εξέλιξη της εξαρτάται από άλλους κι εδώ είναι που πρέπει να αποφύγεις κάθε τύπου δεσμεύσεις που σε «δένουν χειροπόδαρα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να εντείνει την καχυποψία σου, φαίνεται όμως ότι αυτήν την φορά θα… δικαιωθείς! Ίσως μάλιστα να έχεις κι ένα «συναπάντημα», που θα επιβεβαιώσει τους φόβους σου, Από την άλλη πλευρά, θα μάθεις κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο, που μπορεί να αφορά στις πραγματικές προθέσεις ενός ατόμου του περιβάλλοντός σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Δήμητρα στον Καρκίνο σε καλεί να «σκύψεις» πάνω στις ανάγκες ενός οικείου σου, ώστε να μην νιώσει μόνος/η σε μια δύσκολη στιγμή που περνά. Παράλληλα το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε θέλει πιο προσεκτικό/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, πολύ περισσότερο που κάποια πράγματα δεν θα εξελιχθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ίσως κατά την διάρκεια της ημέρας να εμφανιστούν κάποιες μηδενιστικές τάσεις, με αφορμή και αιτία την εξέλιξη μιας προσωπικής υπόθεσής σου. Όλα αυτά όμως μπορεί να… ξεχαστούν στην στιγμή αν αποφασίσεις να δώσεις μια πιο πνευματική διάσταση στις αναζητήσεις σου ή αν αξιοποιήσεις την ευκαιρία που θα σου δοθεί για έρευνα και μελέτη διαφόρων μυστηρίων!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Την ίδια στιγμή που η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά πρωταγωνιστή των εξελίξεων, η Δήμητρα στον Καρκίνο διευρύνει ακόμη περισσότερο τις προοπτικές σου κι είναι πιθανό να βραβευθείς ή να τιμηθείς για τις προσπάθειές σου. Παράλληλα όμως, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι υπάρχει ένα παρασκήνιο που καλό είναι να μην αγνοήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να «αλιεύσεις» πληροφορίες για την δράση και τις πραγματικές προθέσεις φίλων και γνωστών, έχοντας τουλάχιστον εξασφαλίσει τα νώτα σου από δόλιες προσβολές. Επιπλέον, οι μυστικές «άκρες» σου σε έναν συλλογικό φορέα, θα συμβάλλουν στο να πετύχεις τους στόχους σου, αποφεύγοντας ανεπιθύμητες «τριβές».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Καλείσαι να διερευνήσεις μια σημαντική υπόθεση καριέρας, ώστε να διαγνώσεις έγκαιρα τις πραγματικές προθέσεις εκείνων που εμφανίζονται ως «σωτήρες» αλλά στην πραγματικότητα στοχεύουν στην χειραγώγηση σου. Επιπλέον είναι πιθανό να λάβεις μια όχι ευχάριστη είδηση ή να ταλαιπωρηθείς σε μια μετακίνηση σου. Παράλληλα βέβαια μπορεί να σου προταθεί μια συμφέρουσα οικονομική συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να επικεντρώνεται σε μια νομική υπόθεση, η οποία έχει και κάποιες κρυφές πτυχές, που καλό είναι να εντοπίσεις πριν «σε τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί»! Επιπλέον, το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει σε κάποιες εκμυστηρεύσεις που θα σε προβληματίσουν, ενώ δεν αποκλείεται να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Καλείσαι να… συγκεντρωθείς, ώστε να μην «χάσεις τον μπούσουλα», παρασυρόμενος/η από εδώ κι από εκεί, ιδιαίτερα στην παρούσα φάση που η Δήμητρα στον Καρκίνο βοηθά στην διάδοση του έργου σου κι είναι μια καλή ευκαιρία να διαφημιστείς ή να προβείς σε προωθητικές ενέργειες. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να σε «στριμώξει» οικονομικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Παρότι οι «οιωνοί» γύρω σου δεν είναι και τόσο… ενθαρρυντικοί, η καλή σου ψυχολογία μπορεί να σε «σηκώσει» ψηλότερα από τα όποια προβλήματα και η μόνη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι μια αγκαλιά από έναν «δικό σου» άνθρωπο! Παράλληλα όμως, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να δώσεις τέλος σε μια ασύμφορη συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes