Μήπως βλέπεις συχνά ερωτικά όνειρα και αναρωτιέσαι τι σημαίνουν;

Μήπως βλέπεις συχνά ερωτικά όνειρα και αναρωτιέσαι τι σημαίνουν;

Τα ερωτικά όνειρα που βλέπεις αποκαλύπτουν πολλά στοιχεία αναφορικά με το πώς νιώθεις για το σεξ

Είτε βρίσκεσαι σε σχέση είτε είσαι μόνη σου αυτό τον καιρό, υπάρχει ένα όνειρο που βλέπεις συχνά, όταν κλείνεις τα μάτια και σε βασανίζει ακόμη και όταν είσαι ξύπνια. Σχετίζεται με τον έρωτα, το πάθος και τη ζήλεια και σε κάνει συχνά να αναρωτιέσαι και να λες: «Μα τι μου συμβαίνει, τέλος πάντων;».

Μην ανησυχείς! Τα ερωτικά όνειρα είναι συχνό «φαινόμενο» και μια ματιά στον ονειροκρίτη θα σε βοηθήσει να λύσεις τις απορίες σου και να δεις πως ακόμη και τα πιο πολύπλοκα, αισθησιακά όνειρα έχουν τις εξηγήσεις τους!

«Ζήλεια μου, ζήλεια μου…»

Αν είσαι ζηλιάρα στη πραγματική σου ζωή, τότε αυτό το όνειρο μπορεί να σε ταράξει και να σε κάνει να ξυπνήσεις με άγχος και νεύρα. Για παράδειγμα, αν ονειρευτείς τον άντρα σου και δεις πως τον ζηλεύεις, τότε πρέπει να ξέρεις πως ενδέχεται να περάσεις δύσκολες ώρες λόγω της απερισκεψίας σου. Βέβαια, αν δεις στον ύπνο σου πως ζηλεύεις τον εραστή σου, τότε να είσαι προετοιμασμένη ψυχολογικά διότι μπορεί να αλλάξεις σύντομα γνώμη για την... αφοσίωσή του! Δεν έχεις άδικο, λοιπόν, που αισθάνεσαι μια ταραχή, όταν νιώθεις παράφορη Ζήλεια, ακόμη και όταν κοιμάσαι. Ο ονειροκρίτης του Astrology σε προειδοποιεί να έχεις το νου σου.


Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr