Αριθμολογία: Γενέθλιος Αριθμός 3 - Ο Δημιουργικός

Αριθμολογία: Γενέθλιος Αριθμός 3 - Ο Δημιουργικός

Το 3 είναι ο γενέθλιος αριθμός όσων γεννήθηκαν στις 3, 12, 21 και 30 οποιουδήποτε μήνα.

Ο γενέθλιος αριθμός 3 έχει κυβερνήτη τον Δία, οπότε οι ιδιότητες αυτού του πλανήτη είναι πολύ εμφανείς σ’ εσάς που γεννηθήκατε κάτω από αυτόν τον αριθμό.

Το 3 είναι ο αριθμός της λάμψης, της αιώνιας νεότητας, της δημιουργικότητας και του ενθουσιασμού. Σκορπάτε γύρω σας χαρά και θετική επιρροή. Τα εφόδια σας είναι η εξωστρέφεια σε συνδυασμό με την εξυπνάδα. Σας αρέσει η πρόοδος, η τεχνολογία και δεν μπορείτε στιγμή δίχως το κινητό σας. Επεκτείνετε συνεχώς τις γνώσεις σας και έχετε μεγάλη άνεση να μαθαίνετε ότι σας τραβά την προσοχή.

Είστε φιλόδοξοι, έχετε μεγαλόπνοα σχέδια και θέλετε να κάνετε κάτι ώστε να σας θυμούνται. Εργάζεσθε σκληρά σε όλη τη διάρκεια της ζωής σας και αν κάτι σας κουράζει, αλλάζετε αντικείμενο. Δεν σας αρέσει να είστε υπάλληλος, προτιμάτε να είστε το αφεντικό του εαυτού σας. Είστε ευφυείς συνομιλητές και γίνεστε καλοί δάσκαλοι και συγγραφείς. Επίσης, έχετε καλλιτεχνικά ταλέντα, πλούσια φαντασία και μπορείτε να δουλεύετε πολλά σχέδια συγχρόνως.

Όταν η δημιουργικότητα σας δεν βρίσκει διέξοδο γίνεστε χαώδεις, κυκλοθυμικοί και αποδιοργανώνεστε εύκολα, ή παθαίνετε κατάθλιψη.

Είστε ευλογημένοι, γιατί το 3 θεωρείται ο τυχερότερος από όλους τους αριθμούς, και ο πλανήτης που το κυβερνάει είναι ο Δίας. Η τύχη λοιπόν είναι με το μέρος σας σε όλους τους τομείς και σας σώζει από προβλήματα. Παρ’ όλο που δεν ξεμένετε ποτέ από χρήματα, μετά τα 40 ευνοείστε περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr