Τάνια Μπρεάζου και Γιώργος Αμούτζας ταξίδεψαν μαζί στη Ρουμανία μετά τις φήμες πως είναι ζευγάρι

Τάνια Μπρεάζου και Γιώργος Αμούτζας ταξίδεψαν μαζί στη Ρουμανία μετά τις φήμες πως είναι ζευγάρι

Το ταξίδι τος έρχεται μετά τις έντονες φήμες που τους θέλουν ζευγάρι και στη ζωή.

Ταξίδι στο εξωτερικό έκαναν η Τάνια Μπρεάζου και ο Γιώργος Αμούτζας κάνοντας ένα διάλειμμα από τις πρόβες του J2US, με αφορμή το Πάσχα.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε δύο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το ειδυλλιακό τοπίο του ορεινού Poiana Brasov της Ρουμανίας, στο οποίο βρέθηκε με την τηλεοπτική του παρτενέρ. Επιπλέον, δημοσίευσε και μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται εκείνος και η τραγουδίστρια πάνω σε γουρούνες, με τις οποίες έκαναν βόλτες στην περιοχή.

Λιόλιου, Μπρεάζου και Συνατσάκη «αδειάζουν» τον Ηλία Ψινάκη μετά τα σχόλιά του στο J2US

Η Τάνια από την πλευρά της, δημοσίευσε ένα βίντεο με στιγμιότυπο από τη βόλτα που έκαναν, το οποίο δείχνει τον Αμούτζα να οδηγεί όσο εκείνη κάθεται στη θέση του συνοδηγού.

«Σιωπηλή επιβεβαίωση» το φιλί στο J2US;

Το ταξίδι τος έρχεται μετά τις έντονες φήμες που τους θέλουν ζευγάρι και στη ζωή. Για πολλούς μάλιστα οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν σε συνδυασμό με όσα έγιναν στο τελευταίο live του J2US αποτελούν «σιωπηλή επιβεβαίωση» της σχέσης τους.

Το περασμένο Σάββατο ο Ηλία Ψινάκης είχε πάρει θέση κριτή στο J2US, λόγω απουσίας της Δέσποινας Βανδή. Η εμφάνισή του συνοδεύτηκε από πολλά απρόοπτα. Ένα από αυτά ήταν και η ευθεία ερώτηση που έκανε σε Αμούτζα-Μπρεάζου σχετικά με τις φήμες που μιλούν για τη σχέση τους.

Τότε, ο Γιώργος Αμούτζας δεν είναι επιβεβαιώσει ούτε όμως και διαψεύσει τις φήμες, ενώ η Τάνια Μπρεάζου απλώς τον φίλησε στο μάγουλο.

O Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου απάντησαν με τον πιο σωστό τρόπο στις φήμες περί σχέσης

Η απάντηση της Τάνιας Μπρεάζου για το σχόλιο του Ψινάκη περί σέξι ντυσίματος

Πέρα από το θέμα της σχέσης η Τάνια Μπρεάζου συνδέθηκε και με ακόμα έναν τρόπο με τον Ψινάκη το Σάββατο. Ο Ηλίας Ψινάκης είπε κατά τη διάρκεια του show απευθυνόμενος στην τραγουδίστρια:

«Αν ήμουν μάνατζέρ σας θα είχα εκτελέσει εν ψυχρώ και τον στιλίστα σας και τον κομμωτή σας. Σήμερα είστε τούμπανο, Έχετε μια κορμάρα τρομερή, τρομερό δέρμα, τρομερή φωνή. Το μαλλί αυτό δεν σας πάει το χρώμα, αλλά τώρα δεν φαίνεται και είστε καταπληκτική. Εγώ θα ντυνόμουν πιο σέξι. Αντί να τα φορτώνετε, να τα βγάζετε! Εγώ τι θα έκανα!» .

Η τραγουδίστρια και coach του Γιώργου Αμούτζα θέλησε να απαντήσει με τον δικό της τρόπο στο συγκεκριμένο σχόλιο, γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Ευχαριστώ την ομάδα μου, το beauty team, μου που με τιμά με τις εικόνες που φτιάχνουμε με τόσο κόπο, δημιουργικότητα, τέχνη, ψυχή και πάνω από όλα ήθος. Είμαι πολύ τυχερή που τους έχω. Μια γυναίκα μπορεί να φορέσει ό,τι την εκφράζει ανεξάρτητα με την εξωτερική της εμφάνιση, τα κιλά ή το ύψος.

Μία γυναίκα μπορεί να είναι πανέμορφη με οτιδήποτε κι αν φορέσει αρκεί να νιώθει καλά. Μια γυναίκα δεν είναι ανάγκη να τα βγάζει για να είναι όμορφη. Αν θέλει να τα βγάλει θα το κάνει επειδή εκείνη το θέλει και όχι γιατί το υποστηρίζει το σώμα της. Σας ευχαριστώ πολύ».