O Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου απάντησαν με τον πιο σωστό τρόπο στις φήμες περί σχέσης

O Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου απάντησαν με τον πιο σωστό τρόπο στις φήμες περί σχέσης

Η Τάνια και ο Γιώργος είναι ένα από τα «δυνατά χαρτιά» του «Just The 2 of Us».

Μία συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ παραχώρησε ο ηθοποιός και διαγωνιζόμενος του J2US Γιώργος Αμούτζας. Κατά τη διάρκεια αυτής μίλησε για τον πατέρα του, Σταύρο Αμούτζα Δελλή αλλά και για τις φήμες που τον θέλουν να είναι σε σχέση με την coach του, Τάνια Μπρεάζου.

J2US: Καρέ μαλλιά, ρόλλεϊ και στέμματα στην κριτική επιτροπή λίγο πριν την ανατροπή στην αποχώρηση

Το Just The 2 of Us και η σχέση με την Τάνια Μπρεάζου

Μπορεί ο Νικηφόρος του «Σασμού» να έφυγε από τη ζωή, ωστόσο, τον Γιώργο τον απολαμβάνουμε τις Παρασκευές στο show του Alpha «Just The 2 of Us». Εκεί, ο ηθοποιός «ξεδιπλώνει» τις ικανότητες του στο τραγούδι, έχοντας την πολύτιμη βοήθεια της Τάνιας Μπρεάζου.

Η Τάνια και ο Γιώργος είναι ένα από τα «δυνατά χαρτιά» του show, αφού η χημεία τους βοηθά σημαντικά στο να παρουσιάζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε live του show.

Οι απαιτήσεις του J2US είναι υψηλές και χρειάζονται πολλές πρόβες για να καταφέρουν να φέρουν εις πέρας την εμφάνιση που κάνουν κάθε Παρασκευή βράδυ. Έτσι, μέσα στην εβδομάδα χρειάζεται να κάνουν πολλές πρόβες και να περάσουν αρκετές ώρες μαζί.

Από βίντεο που αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πάντως, φαίνεται να το διασκεδάζουν. Πριν από περίπου μία εβδομάδα, για παράδειγμα, η Τάνια είχε ανεβάσει ένα χιουμοριστικό βίντεο στο οποίο εκείνη προσπαθεί να πείσει τον Γιώργο να αφήσει το φαγητό και να κάνουν πρόβα.

Οι φήμες για τη σχέση τους και η απάντηση

Φήμες, πάντως, αναφέρουν ότι Τάνια και Γιώργος δεν είναι ζευγάρι μόνο στο J2US, αλλά και στη ζωή.Δημοσιεύματα του ήθελαν, μάλιστα, να είχαν εντοπίσει στις 16 Μαρτίου να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά και αγκαλιές σε γνωστό μπαρ στο κέντρο της Αθήνας.

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ για τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι η Τάνια ανέφερε: «Αν θέλει κάποιος να πει κάτι για σένα, θα το πει και ας μην είναι αλήθεια. Οι δρόμοι μας με τον Γιώργο συναντήθηκαν σε αυτό το show για να διασκεδάσουμε εμείς αλλά και ο κόσμος, πάντα με σεβασμό ο ένας προς τον άλλο. Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει».

https://www.instagram.com/p/C3vhFYmrhY2/

O Γιώργος Αμούτζας έχει νιώσει να τον υποτιμούν για τη δουλειά του λόγω του πατέρα του

Αναφερόμενος στην κριτική που του έχει ασκηθεί, λόγω της σχέσης του πατέρα του Σταύρου Αμούτζα Δελλή με τον χώρο της υποκριτικής (έχει ιδρύσει τη δραματική σχολή «Ίασμος» μαζί με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο), ο Αμούτζας ανέφερε πως: «Ως ηθοποιός έχεις να αποδείξεις μακροπρόθεσμα τι πραγματικά αξίζεις και τι μπορείς να κάνεις σε αυτό το επάγγελμα. Στο παρελθόν έχει συμβεί [να με υποτιμήσουν] αλλά νομίζω ότι μιλάει η δουλειά μου για μένα, οι συνεργασίες μου και η άποψη του κόσμου. Δεν συνηθίζω να μιλάω εγώ για μένα. Έχω κάνει μεγάλες συνεργασίες θεατρικά, αλλά και στην τηλεόραση, με εξαιρετικούς. συντελεστές και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό».

0338_GIORGOS_AMOYTZAS_862022.jpg

Ο Γιώργος Αμούτζας έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη σειρά «Σασμός» και τον ρόλο του Νικηφόρου. Μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@star για τον τρόπο με τον οποίο ο πατέρας του αντέδρασε όταν του ανακοίνωσε την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, είχε τονίσει πως: «Ο πατέρας μου προβληματίστηκε όταν του είπα ότι θα γίνω ηθοποιός. Έχω διαφορετικό επίθετο με τον πατέρα μου επειδή δεν έψαξα την εύκολη λύση. Ο πατέρας μου είναι γνωστός στον καλλιτεχνικό χώρο με το επίθετο Δελλής, ενώ εγώ με το κανονικό μας, Αμούτζας».

https://www.instagram.com/p/C2-aG5EoH60/

J2US: Η Καίτη Γαρμπή δεν χρειάζεται επιβεβαίωση από τον Διονύση Σχοινά, είπε, με αφορμή ένα τραγούδι

Πηγή κεντρικής εικόνας: @giorgosamoutzas