Ασημίνα Χατζηανδρέου: Το ακριβό δώρο από τον Χρήστο Δάντη και η «σπόντα» για τον Άρη Σοϊλέδη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ασημίνα Χατζηανδρέου: Το ακριβό δώρο από τον Χρήστο Δάντη και η «σπόντα» για τον Άρη Σοϊλέδη

Μπορεί η Ασημίνα να μην απάντησε ακριβώς στο αν παντρεύεται με τον Χρήστο Δάντη, απάντησε όμως για το unfollow στον Άρη Σοϊλέδη.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor και φυσικά, αφού είδε τα αγαπημένα της άτομα, ως είθισται ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Η ίδια απάντησε σε όσα την ρώτησαν σχετικά με το παιχνίδι αλλά και τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τον χωρισμό της φίλης που απέκτησε στο ριάλιτι, Μαρίας Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη.

Η Ασημίνα αποχώρησε από το Survivor: Οι πανηγυρισμοί στο Twitter/X και η αντίδραση του Χρήστου Δάντη

survivor-(56).jpg

Έγινε η πρόταση γάμου στην Ασημίνα;

Η αλήθεια είναι πως το πρώτο πράγμα που πρόσεξαν τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και η Μάρτζυ Λαζάρου στο Fay's Time με το που αντίκρισαν την Ασημίνα δεν ήταν ούτε το μαύρισμα που έκανε στον Άγιο Δομίνικο, ούτε τα κιλά που έχασε όσο ήταν στο παιχνίδι, ούτε τα σημάδια στα πόδια από τους στίβους μάχης αλλά το μονόπετρο στο χέρι της με το μαύρο διαμάντι.

Φυσικά, όλοι αναρωτήθηκαν αν έχει γίνει η πρόταση γάμου από τον Χρήστο Δάντη και αν θα φάμε κουφέτα. Η ίδια έχοντας ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά δεν επιβεβαίωσε, ούτε και διέψευσε τις υποθέσεις της παρουσιάστριας και των συνεργατών της.

Το back story όμως, του πώς έλαβε η ίδια το ακριβό αυτό δώρο από τον γνωστό τραγουδιστή - μιας και ένα τέτοιο μονόπετρο κοστίζει από 500 ευρώ μέχρι και παραπάνω από 2000 - μάλλον επιβεβαιώνει πως έγινε τελικά η πρόταση γάμου.

«Δεν έχουμε πει κάτι. Παιδιά το λέω πρώτη φορά. Πήγαμε στην περιοδεία του στην Αμερική, στην Βοστόνη συγκεκριμένα, ανεβήκαμε με το ελικόπτερο και είδαμε όλη την Βοστόνη και μου το έδωσε εκεί» είπε η Ασημίνα χαρακτηριστικά χωρίς να λέει κάτι άλλο.

Τον Απρίλιο πάντως ο Χρήστος Δάντης είχε πει σχετικά με το αν πρόκειται να παντρευτεί με την Ασημίνα: «Το μότο μου το βασικό είναι "τα εν όικω μην εν δήμω", οπότε αυτό είναι κάτι που αφορά τον κύκλο μας».

Η περιοδεία πάντως του Χρήστου Δάντη τον Δεκέμβριο του 2023 στην Αμερική, στην οποία αναφέρεται η Ασημίνα, συνέπεσε με τα 24α γενέθλιά της, οπότε είτε της έκανε πρόταση γάμου είτε ήταν απλά ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο από εκείνον.

https://www.instagram.com/p/C0oWT9wobip/

O τραγουδιστής πάντως δεν σταμάτησε ποτέ να στηρίζει την Ασημίνα, καθ' όλη την διάρκεια της παραμονής της στο ριάλιτι με stories στο Instagram του, ενώ όπως είπε κι η ίδια στη συνέχεια, την περίμενε να επιστρέψει «βράχος», κάτι που δεν συνέβη με τη φίλη της Μαρία Αντωνά και τον πρώην σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη, όπως άφησε να εννοηθεί.

Οι «μπηχτές» της Ασημίνας για τον Άρη Σοϊλέδη

Η πρώην παίκτρια του Survivor λοιπόν, αναφέρθηκε στον χωρισμό της φίλης που απέκτησε στον Άγιο Δομίνικο αποκαλύπτοντας ότι έκανε και unfollow τον πρώην ποδοσφαιριστή και για την συμπεριφορά του στην Μαρία Αντωνά αλλά και για όσα είχε πει για εκείνη.

«Έχω μάθει να έχω αξιοπρέπεια», είπε η Μαρία Αντωνά μετά το χακάρισμα και τα σχόλια για τον Σοϊλέδη

«Απ’ ότι μου μετέφερε ο σύντροφός μου, ο Χρήστος, ο Άρης Σοϊλέδης είχε αναφερθεί μαζί με τον Γιώργο τον Ταλάντσεβ πάλι στο ότι δεν έπρεπε να πάμε στο Survivor εγώ και η Κατερίνα Δαλάκα, ότι δεν μας αξίζει, δεν, δεν, δεν. Νομίζω ότι όποια ιστορία έχουμε γράψει και εγώ και εκείνη το ξέρουμε. Άνθρωποι, στους οποίους στοιχίζει ότι δεν βρέθηκαν στο παιχνίδι – κακά τα ψέματα κι έχουν ακόμη καρφιτσωμένη μια φωτογραφία από το Survivor στο προφίλ τους (ο Άρης έχει καρφιτσωμένη ακόμη μια φωτογραφία από το Survivor στο προφίλ του ενώ δεν τον έχουν καλέσει 2 χρόνια) – καταλαβαίνεις ότι η ζωή τους δεν προχωράει, δεν θες να εξελιχθείς, θες να μείνεις υπό τη σκιά ενός παιχνιδιού. Μπορεί, δεν ξέρω» είπε αρχικά η Ασημίνα.

Στη συνέχεια είπε πως μίλησε με την Μαρία Αντωνά βγαίνοντας από το παιχνίδι και έμαθε και κατάλαβε πολλά για τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη.

«Με την Μαρία Αντωνά μίλησα, ήταν από τους πρώτους που πήρα τηλέφωνο. Είδα τα πάντα, για αυτό και έκανα unfollow τον Άρη. Θέλω να πω ότι η Μαρία μιλούσε συνέχεια για τον Άρη μέσα στο παιχνίδι, δεν περίμενα ποτέ να της φερθεί έτσι. Χαίρομαι πραγματικά… Μιλάω για τον λόγο που χώρισαν.

Και ξέρω ότι η Μαρία δεν έχει βγει να τοποθετηθεί για κάτι, εγώ όμως μίλησα λίγο μαζί της, κατάλαβα πολλά, έμαθα πολλά και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αξίζει όταν κάποιος άνθρωπος μέσα στο παιχνίδι μιλάει μόνο για σένα και επειδή μπήκε για σένα (τα λεφτά που έβγαλε η Μαρία θα τα έκαναν κάτι σε σχέση με μια επιχείρηση που μου είχε πει), νομίζω ότι είναι πολύ λάθος όλη αυτή η κίνηση. Εγώ χαίρομαι που γύρισα και βρήκα "κολώνα" τον Χρήστο δίπλα μου. Βρήκα έναν άνθρωπο, ο οποίος με στήριξε και τις 3 χρονιές. Η Μαρία έλειψε 3 μήνες και γύρισε και δεν βρήκε τον άνθρωπό της έτσι όπως τον άφησε. Δεν ξέρω τι βρήκε. Όταν θα θέλει θα βγει να τοποθετηθεί και η ίδια. Όλο αυτό δεν μου ταιριάζει, για αυτό και τον έκανα unfollow» σχολίασε η ίδια σχετικά με τα όσα έμαθε για τον χωρισμό Μαρίας Αντωνά - Άρη Σοϊλέδη, ίσως «ανοίγοντας» πάλι με τα λεγόμενά της το θέμα του αν τελικά ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε προχωρήσει στη ζωή του πολύ πριν βγει η Μαρία Αντωνά από το παιχνίδι - κάτι που βέβαια ο ίδιος έχει διαψεύσει.

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την φημολογούμενη σχέση του Σοϊλέδη έβαλε τα πράγματα στη «θέση» τους