Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την φημολογούμενη σχέση του Σοϊλέδη έβαλε τα πράγματα στη «θέση» τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την φημολογούμενη σχέση του Σοϊλέδη έβαλε τα πράγματα στη «θέση» τους

Την ώρα που η Μαρία Αντωνά βρίσκεται στο Dubai, ο Άρης Σοϊλέδης απαθανατίστηκε και πάλι με την ίδια γυναικεία παρουσία στο πλευρό του.

Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει πως λίγες μέρες, αφότου αποχώρησε από το Survivor η Μαρία Αντωνά θα χώριζε με τον Άρη Σοϊλέδη. Ιδιαίτερα, αφού το ζευγάρι ήταν μαζί 7 χρόνια και μάλιστα ετοιμάζονταν να παντρευτούν. Οι δύο πρώην σύντροφοι δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για τα αίτια της απόφασής τους αυτής, ωστόσο ο χωρισμός τους απασχόλησε πολύ τα media, εξαιτίας διάφορων μικρών συγκυριών.

«Έχω μάθει να έχω αξιοπρέπεια», είπε η Μαρία Αντωνά μετά το χακάρισμα και τα σχόλια για τον Σοϊλέδη

Αρχικά, τόσο ο ίδιος όσο και η Μαρία Αντωνά λίγα 24ωρα, αφότου έγινε γνωστός ο χωρισμός τους είχαν κάποια ατυχήματα - ο Άρης Σοϊλέδης έναν τραυματισμό στο κεφάλι και η Μαρία Αντωνά ένα τροχαίο στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας, την Ερμού.

Στη συνέχεια, κάποιες φωτογραφίες του πρώην ποδοσφαιριστή που κυκλοφόρησαν με μια γυναικεία παρουσία στο πλευρό του κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης, σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως, με διάφορες εκπομπές να υπαινίσσονται πως είναι η νέα του σύντροφος και μάλιστα, πως εκείνος ξεκίνησε να έχει σχέση μαζί της προτού χωρίσει με την Μαρία Αντωνά, δηλαδή όσο εκείνη ήταν στο παιχνίδι.

Η έξυπνη τοποθέτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στα νέα πλάνα του Άρη Σοϊλέδη με την ίδια γυναικεία παρουσία

Τις ημέρες του Πάσχα ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε στην Μύκονο με την ίδια γυναικεία παρουσία. O φωτογραφικός φακός λοιπόν, της πρωινής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμσιλή απαθανάτισε τον ίδιο και την παρέα του στο πλοίο του γυρισμού από την Μύκονο στην Αθήνα, την ώρα που η Μαρία Αντωνά βρίσκεται στο Dubai

«Ο Άρης επικοινώνησε μαζί μου. Την προηγούμενη φορά που έγιναν κάποια σχόλια και από εμάς για το πότε ξεκίνησε αυτή η σχέση, ο Άρης επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι δίνει το λόγο της τιμής του ότι δεν σύναψε κάποια σχέση πριν χωρίσει και ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τη Μαρία και επίσης ότι δεν του αρέσει να ακούγονται διάφορα. Ωστόσο, αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν ότι υπάρχει κάτι στη ζωή του. Τώρα, το τι συμβαίνει, αν είναι μια σχέση στο ξεκίνημα, αν είναι μία φίλη του… Είναι πάντως το ίδιο κορίτσι με το οποίο τον είχαν απαθανατίσει και στο θέατρο. Τώρα το πόσο καιρό υπάρχει αυτό το κορίτσι στη ζωή του και τι συμβαίνει δεν το ξέρω. Και φαντάζομαι πως όταν επιλέγεις τη Μύκονο για προορισμό δεν κρύβεσαι.

Εγώ όφειλα να μεταφέρω αυτό που μου είπε. Μου δεσμεύτηκε ότι όσο ήταν με τη Μαρία ήταν σωστός, πιστός. Και δεν του αρέσει αυτό που κυκλοφορεί εναντίον του, ότι δεν ήταν έντιμος απέναντί της» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας με τους συνεργάτες της τα πλάνα.

Πάντως αν πρόκειται όντως για νέα σχέση του ποδοσφαιριστή η αλήθεια είναι πως για πολλούς θεωρείται πολύ νωρίς το ότι έκανε το επόμενο βήμα. Ωστόσο, κάθε άνθρωπος βιώνει διαφορετικά έναν χωρισμό.

O χάκερ και το μήνυμα για τον Σοϊλέδη

Ανάμεσα στα περίεργα που συνέβησαν μετά τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη πέρα από τους τραυματισμούς και τα τροχαία είναι και το ότι η ίδια έπεσε θύμα χάκερ στο Instagram της.

«Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου! Απορώ πως ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω κι εγώ μάλλον έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός» έγραφε στο story της η Μαρία Αντωνά με τους πιο πολλούς από τους followers της να εκπλήσσονται με αυτήν της την ανάρτηση, η οποία δημοσιεύτηκε μετά τις φήμες για τη νέα του σχέση και τα στιγμιότυπα από τη θεατρική παράσταση.

antona.png

Όπως εξήγησε η ίδια αργότερα βέβαια, έπεσε θύμα χάκερ καθώς ποτέ δεν θα έγραφε κάτι τόσο προσβλητικό για πρώην σύντροφό της.

Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες θέλω να τοποθετηθώ όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μια εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media. Δεν αφορά κανέναν το αν, το πώς και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του. Πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω γω τι άλλο. Θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων. Ευχαριστώ.

https://www.instagram.com/p/C6mcz0JIhR9/