Survivor: Η Δώρα έχασε τη μονομαχία, ο Ντάνιελ παρέμεινε και αποθεώθηκε από το κοινό και τη Δαλάκα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η Δώρα έχασε τη μονομαχία, ο Ντάνιελ παρέμεινε και αποθεώθηκε από το κοινό και τη Δαλάκα

Η Δώρα έχασε στη μονομαχία και φάνηκε ξεκάθαρα πως δεν έχει καμία στήριξη από την ομάδα της. Με βάση τους νέους κανόνες όμως, έχει μια δεύτερη ευκαιρία.

Ημέρα μονομαχίας ήταν η χθεσινή στο Survivor, αλλά μετά τους νέους κανόνες πολλοί αναρωτήθηκαν ποιο ήταν το νόημα του να γίνει κανονικά αυτή η διαδικασία από την στιγμή που ούτε αυτή την εβδομάδα, ούτε την επόμενη θα αποχωρήσει κάποιος.

Φάνης - Γκιουλέκας: Στο Survivor οι πρώην κολλητοί έγιναν οι χειρότεροι εχθροί και το κοινό αντιδρά

Ουσιαστικά, μετά και την οικειοθελή αποχώρηση της Σταυρούλας, ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει στους παίκτες πως δεν θα υπάρξει αποχώρηση τις δύο επόμενες εβδομάδες. Τα συμβούλια και οι μονομαχίες ωστόσο, θα γίνονταν κανονικά και οι χαμένοι «μονομάχοι» θα πήγαιναν την τρίτη εβδομάδα ποια σε νέο στίβο μάχης, όπου εκεί θα κριθεί ποιος από τους δύο τελικά θα αποχωρήσει.

Η αποθέωση του Ντάνιελ και η αντίδραση για την Δώρα

Στη μονομαχία λοιπόν, υποψήφιοι ήταν ο Ντάνιελ από την μπλε ομάδα και οι Δώρα, Χριστόφορος, Παπαχαραλάμπους από την κόκκινη.

Σύμφωνα, με τις προβλέψεις που έκαναν οι υπόλοιποι παίκτες αυτός που έπεσε πιο κοντά στο αποτέλεσμα ήταν ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο οποίος είπε πως η Δώρα θα χάσει στην πρώτη μονομαχία από τον Χριστόφορο κι έτσι θα πάει στον τελικό στόχο απέναντι στον Ντάνιελ, τον οποίο θα κερδίσει.

Έτσι έγιναν τα πράγματα, μόνο που η Δώρα - παρότι έδειξε ψυχραιμία απέναντι στην πρόβλεψη του Γκιουλέκα, η οποία δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για την ψυχολογία της - δεν κέρδισε τον Ντάνιελ, αλλά έχασε.

Στο τέλος της μονομαχίας πάντως, φάνηκε πως κανείς από την κόκκινη ομάδα δεν στηρίζει την Δώρα, αφού εκείνη έχασε και η Κατερίνα Δαλάκα έλεγε στον Ντάνιελ «Μπράβο Ντάνι» για την παραμονή του. Όχι μία αλλά δύο φορές.

Μπορεί ο συγκεκριμένος παίκτης να είναι αγαπητός και στους παίκτες των δύο ομάδων και να είχε πολύ καλή σχέση με την Δαλάκα, όσο ήταν στην κόκκινη ομάδα πριν την ένωση, ωστόσο αυτό το σχόλιο την ώρα που έχει χάσει η συμπαίκτριά της ήταν κάπως άκομψο. Παράλληλα, ο Χριστόφορος έδειξε την δυσαρέσκειά του για την Δώρα, λέγοντας πως είπε ότι θα έπαιζε διαφορετικά αν κρινόταν η παραμονή της από αυτόν τον αγώνα, με εκείνη να τον διορθώνει λέγοντάς του ότι είπε «μπορεί να ήταν διαφορετικά» από την άποψη ότι ίσως είχε περισσότερο άγχος και ήταν πιο προσεκτική.

Τα σχόλια του κοινού

Οι fans του παιχνιδιού πάντως αποθέωσαν τον Ντάνιελ, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε πολύ καλό παίκτη - ήρεμη δύναμη και μάλιστα σχολίασαν πως ίσως ο Φάνης ήθελε να δει πώς θα ανταπεξέλθει εκείνος στη μονομαχία, αφού μην ξεχνάμε πως μπορεί να είναι συμπαίκτες τώρα αλλά διεκδικούν το ίδιο έπαθλο.

Από την άλλη όλη αυτή η διαδικασία της μονομαχίας και το γεγονός πως η Δώρα δεν είναι σίγουρο ότι θα αποχωρήσει, αφού θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία όπως αναφέραμε πιο πάνω, «κούρασαν» το κοινό, το οποίο απαιτεί να ξεκινήσει η ατομική φάση του παιχνιδιού, όπως γινόταν στους προηγούμενους κύκλους.

Η κόντρα Γκιουλέκα - Φάνη

Πριν από την μονομαχία πάντως ο Φάνης κατά τη διάρκεια του αγώνα επάθλου, «ξύπνησε» την κόντρα του με τον Γκιουλέκα για τα ματσαρίσματα και τους τραυματισμούς.

Ο ίδιος έχοντας πάθει διάστρεμμα είχε το ελεύθερο από τον γιατρό να μην παίξει στον συγκεκριμένο αγώνα. Παρ' όλα αυτά ήθελε να αγωνιστεί, καθώς αυτό είναι το πιο σημαντικό έπαθλο για τους παίκτες του ριάλιτι. Ο Γκιουλέκας λοιπόν,τον επέλεξε για να μονομαχήσουν παρότι ξέρει πως ο Φάνης μπαίνει με δική του ευθύνη, καθώς ο γιατρός δεν είναι σύμφωνος να αγωνιστεί εξαιτίας του διαστρέμματος που έχει.

Ο Φάνης λοιπόν, σχολίασε πως σε προηγούμενο συμβούλιο είχε γίνει ολόκληρο θέμα με τον Γκιουλέκα και γιατί τον διάλεξε να παίξουν αντίπαλοι, ενώ ο Θεσσαλονικιός είχε πει πως ήθελε να ξεκουραστεί.

Όλα αυτά βέβαια, με τους παίκτες να ζητούν να μην τους διαλέγουν οι αντίπαλοι για να ξεκουραστούν ή επειδή μπαίνουν τραυματισμένοι να αγωνιστούν συνοψίστηκαν σε ένα σχόλιο στο Twitter/X το οποίο έλεγε πως για παράδειγμα ο Ντάνος ή ο Κατσούλης ποτέ δεν θα ζητούσαν κάτι τέτοιο. Γι' αυτό και ήταν νικητές.

438293699_813317320681259_5793768183112659346_n.jpg