Φάνης - Γκιουλέκας: Στο Survivor οι πρώην κολλητοί έγιναν οι χειρότεροι εχθροί και το κοινό αντιδρά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Φάνης - Γκιουλέκας: Στο Survivor οι πρώην κολλητοί έγιναν οι χειρότεροι εχθροί και το κοινό αντιδρά

«Όταν λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια» έγραψαν στο Twitter/X για τον Φάνη, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του δεν έπαιξε κι έτσι οι κόκκινοι κέρδισαν την 4η ασυλία.

Τον 4ο αγώνα ασυλίας παρακολούθησε το κοινό στο Survivor το βράδυ της 15ης Μαΐου με την «ανατροπή» να γίνεται και την κόκκινη ομάδα να κερδίζει. Κάπως έτσι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα ήταν παίκτης των μπλε, με τις επιλογές να είναι πραγματικά ελάχιστες.

Survivor: Η ασέβεια που έδειξε η Δαλάκα στην αποχώρηση της Σταυρούλας ξεσήκωσε το Twitter/X

Οι μόνοι παίκτες της μπλε ομάδας που έχουν απομείνει στο παιχνίδι είναι ο Φάνης, ο Σταμάτης και ο Ντάνιελ.

Φάνης και Σταμάτης: Η «φιλία» που θέλουν να τους πάει τελικό

Μία από τις κόντρες που είχαμε παρακολουθήσει στο πρώτο μισό και μέχρι την ένωση των δύο ομάδων ήταν αυτή του Φάνη με τον Σταμάτη. Οι δυο τους ωστόσο, τα έχουν βρει, ο Σταμάτης έχει γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες της μπλε ομάδας και μαζί με τον Ντάνιελ έχουν κάνει την «dream team», όπως λένε στο Twitter/X.

Aυτό φάνηκε άλλωστε, στον 4ο αυτό αγώνα ασυλίας στον οποίο ο Φάνης δεν έπαιζε και έτσι Σταμάτης και Ντάνιελ μαζί με τους Τούρκους συμπαίκτες τους έκαναν τα πάντα για να ανατρέψουν το σκορ χωρίς να τα παρατάνε ούτε λεπτό.

Η απουσία ωστόσο, του Φάνη ήταν αρκετά αισθητή και πολλοί από τους fans του παιχνιδιού πιστεύουν πως οι μπλε δεν θα είχαν χάσει αν εκείνος έπαιζε.

Από την ψηφοφορία πάντως, των μπλε ο τέταρτος υποψήφιος είναι ο Ντάνιελ, με τους κόκκινους να μένουν για κάποιο λόγο άναυδοι - ίσως επειδή είχαν άλλη πληροφόρηση - και τον παίκτη των μπλε να λέει πως ναι μεν δεν υπήρχαν και πολλές επιλογές για να ψηφίσουν στην ομάδα του, ωστόσο το ότι βγήκε εκείνος υποψήφιος είναι μια κίνηση στρατηγικής.

Μιας στρατηγικής που στη συγκεκριμένη φάση του παιχνιδιού κανείς δεν κατάλαβε η αλήθεια είναι αφού για τις επόμενες δύο εβδομάδες κανείς δεν αποχωρεί.

Η επιστροφή του Φάνη «ξυπνάει» την κόντρα του με τον Γκιουλέκα

Ο Φάνης επιστρέφει όπως είδαμε στο νέο τρέιλερ στους στίβους μάχης για το έπαθλο επικοινωνίας και ο Γιώργος Γκιουλέκας τον διαλέγει για να μονομαχήσουν παρότι ξέρει πως ο Φάνης μπαίνει με δική του ευθύνη, καθώς ο γιατρός δεν είναι σύμφωνος να αγωνιστεί εξαιτίας του διαστρέμματος που έχει.

Γι' αυτόν τον λόγο, ο Φάνης σχολιάζοντας αυτή την κίνηση του αντιπάλου του «ξυπνάει» την κόντρα τους.

Στην ουσία σε προηγούμενο συμβούλιο είχε γίνει ολόκληρο θέμα με τον Γκιουλέκα και γιατί τον διάλεξε ο Φάνης, ενώ του είχε πει πως ήθελε να ξεκουραστεί. Μάλλον ο παίκτης των μπλε του την «φύλαγε» και τώρα που ο Γκιουλέκας έκανε το ίδιο είναι σαν να παίρνει το αίμα του πίσω.

Βέβαια, οι επιλογές που έχει για να παίξει στον αυριανό αγώνα ο Γκιουλέκας είναι όλες κι όλες τρεις, κάτι που πριν δύο βδομάδες δεν ίσχυε για τον Φάνη, ο οποίος θα μπορούσε να έχει διαλέξει κάποιον άλλο αντίπαλο.

Το κοινό πάντως αντέδρασε στην κίνηση του Γκιουλέκα

Όσο φτάνουμε προς τον τελικό σίγουρα όλοι οι παίκτες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν «πόντους» είτε ρίχνοντας την ψυχολογία του αντιπάλου τους, είτε αποδομώντας τον στο κοινό, αφού ακόμα δεν ξέρουμε πώς θα βγει ο φετινός νικητής, από ψηφοφορία ή από μονομαχία.