To σοκ της ημέρας: Γιατρός έβγαλε selfie με τη διάσημη, ετοιμοθάνατη ασθενή του

Γωγώ Φούντα
To σοκ της ημέρας: Γιατρός έβγαλε selfie με τη διάσημη, ετοιμοθάνατη ασθενή του

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Μπορεί η είδηση του θανάτου της να έχει γίνει γνωστή από τις 4 Σεπτεμβρίου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλα είναι ξεκαθαρισμένα σχετικά με τα αίτια, της μοιραίας επέμβασης για την Joan Rivers.

Αυτό που ξέρουμε, και που γνωρίζει και ο περισσότερος κόσμος, είναι ότι η διάσημη τηλεπερσόνα, εισήχθη στο νοσοκομείο για μία επέμβαση ρουτίνας στις φωνητικές της χορδές, κάτι που φυσικά άλλαξε στη συνέχεια, με τραγική όπως είδαμε κατάληξη. Σύμφωνα λοιπόν με νέες πληροφορίε που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όσο η Rivers ήταν αναίσθητη στο χειρουργικό κρεβάτι, ο γιατρός της έκανε βιοψία χωρίς να έχει πάρει προηγουμένως την έγκρισή της κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να υποστεί καρδιακή προσβολή.

Το ακόμα πιο σοκαριριστικό, είναι ότι πριν γίνουν όλα αυτά, ο ανεγκέφαλος, όπως απεδείχθη χειρουργός, έβγαλε και μία selfie με τη διάσημη ασθενή του, και πάλι όσο αυτή ήταν αναίσθητη! Όπως αντιλαμβάνεστε, έπειτα από όλα αυτά, πολλά έχουν βγει στη φόρα, και κυρίως αποκαλύψεις που καίνε το γιατρό της Rivers μιας και σύμφωνα με τα όσα λέγονται, δεν ήταν καν ειδικός σε επεμβάσεις τέτοιου τύπου ή βιοψίες.

Απ' ότι φαίνεται, το θέμα έχει πολύ μέλλον και το μόνο σίγουρο είναι ότι η οικογένεια της απρόσμενα χαμένης Rivers θα ταλαιπωρηθεί αρκετά μέχρι να βρει απαντήσεις στα ερωτήματά της.

Διαβάστε ακόμη:

Διάσημη καλλονή του Hollywood, αγνώριστη χωρίς make up: Δείτε τη photo και θα καταλάβετε!

Ο Ryan Gosling και η Eva Mendes έγιναν γονείς!