H Gwyneth Paltrow δεν είναι το πιο καλό παιδί του Hollywood και σας έχουμε αποδείξεις

Γωγώ Φούντα
H Gwyneth Paltrow δεν είναι το πιο καλό παιδί του Hollywood και σας έχουμε αποδείξεις

Τι σχέση έχει το αλκοόλ και το τσιγάρο με όλα αυτά;

Eντάξει μπορεί να θέλει να δείχνει γλυκιά, αψεγάδιαστη, δραστήρια και φυσικά σέξι, αλλά καλώς ή κακώς κάποιες φορές όχι μόνο αφήνει ελεύθερο τον εαυτό της, αλλά αποβάλει οποιαδήποτε κόσμια συμπεριφορά, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην είναι συμπαθής αλλά το ακριβώς αντίθετο.

Αναφερόμαστε στη Gwyneth Paltrow η οποία πρόσφατα, της έκαναν την υπέρτατη τιμή: Διοργάνωσε φιλανθρωπικό γκαλά στο τεράστιο σπίτι της, με αποκορύφωμα την παρουσία του προέδρου Obama! Όπως καταλαβαίνετε, η διάσημη ηθοποιός, επειδή μία μεγαλομανία τη διαθέτει, ξεκίνησε από νωρίς τις ετοιμασίες για το σπουδαίο γεγονός, μεταφέροντας το άγχος και την υστερία της σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φώναζε συνέχεια στα άτομα που είχε η ίδια προσλάβει για την μεγάλη βραδιά, ενώ από ένα σημείο και μετά το μόνο που έκανε ήταν να πίνει και να καπνίζει, πράγμα σοκαριστικό για την Gwyneth η οποία είναι μανιακή της υγιεινής διατροφής.

Το μόνο που την ηρεμούσε, όπως αναφέρουν κάποιοι, ήταν η σχεδιασμένη παρουσία, του πλανητάρχη, κάτι που φυσικά την έκανε να φουσκώνει σαν παγόνι! Τώρα να πούμε ότι εντυπωσιαστήκαμε; Λάθος θα είναι! Μάλλον η Jennifer Lawrence και η σχέση της με τον Chris Martin την έχουν πειράξει περισσότερο από όσο δείχνει!

Διαβάστε ακόμη:

Ανατροπή: Η Kate Middleton επέστρεψε στο πατρικό της! Μαντεύετε το λόγο;

Που πας κορίτσι μου; Η Kim Kardashian βγήκε χωρίς σουτιέν!