H Gwyneth Paltrow είναι η χειρότερη γειτόνισσα ever: Μάθετε τι έκανε!

H Gwyneth Paltrow είναι η χειρότερη γειτόνισσα ever: Μάθετε τι έκανε!

Οι γείτονές της σε... απόγνωση

Gwyneth Paltrow. Αυτό το κορίτσι θέλει να είναι (ή τουλάχιστον να δείχνει) σε όλα της άψογη. Είναι όμορφη, κορμάρα και πολύ πετυχημένη. Όσα χρόνια κι αν περνούν, οι μετοχές της ολοένα και ανεβαίνουν. Ο πρόσφατος χωρισμός της με το σύζυγό της Chris Martin και ο δεσμός του με την κατά πολύ νεότερή του Jennifer Lawrence, έχουν ταράξει την Gwyneth για τα καλά.

o-GWYNETH-PALTROW-facebook


Και μπορεί η εικόνα της να είναι άψογη, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον χαρακτήρα της. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η διάσημη ηθοποιός και επιχειρηματίας είχε διοργανώσει στο σπίτι της στο Mandeville Canyon, πριν μερικές μέρες, πολιτικό έρανο για τον Ομπάμα. Διάσημες προσωπικότητες είχαν δώσει «το παρών» και γενικότερα είχε γίνει ένας μικρός χαμούλης! Η Paltrow αδιαφόρησε πανηγυρικά για τους γείτονές της, οι οποίοι και παραπονιόντουσαν για την φασαρία καθώς και για το γεγονός ότι είχαν κλείσει όλοι οι δρόμοι της περιοχής για χάρη του event. Η ταλαιπωρία που βίωσαν απίστευτη, μιας και περίμεναν με τις ώρες εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους.


Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η ξανθιά star όχι μόνο δεν τους ζήτησε ποτέ μια συγνώμη, αλλά τους φερόταν και με τον χειρότερο τρόπο! Gwyneth συμμορφώσου...

Διαβάστε ακόμα

Δεν πάει ο νους σας: To πρωτότυπο δώρο της Amal Alamuddin στον George Clooney!

H Κim Kardashian στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού: Δείτε πώς εκδικείται τον Kanye