«Τελείωσα με τους άντρες. Είναι όλοι άπιστοι»! Ποια νεαρή star σκοπεύει να... μονάσει;

Γωγώ Φούντα
«Τελείωσα με τους άντρες. Είναι όλοι άπιστοι»! Ποια νεαρή star σκοπεύει να... μονάσει;

Και να σκεφτεί κανείς ότι είναι μόλις 32!

Τι νομίζατε κορίτσια; Ότι μόνο εσείς είστε άτυχες στον έρωτα; Θαρρείτε ότι οι μεγαλύτερες stars δεν τραβάνε κι αυτές τα ζόρια τους; Διότι μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο γι' αυτές να βρουν ενδιαφερόμενο, αλλά οι πιθανότητες να μην είναι και το καλύτερο παιδί, ή να τις έχει πλησιάσει μόνο για τη φήμη και τα λεφτά τους, είναι πολύ μεγάλες. Και καλά κανένας από τους 2 να μη θέλει δέσμευση. Τι γίνεται όμως όταν η εκάστοτε star είναι πιο συναισθηματική και θέλει να ερωτευτεί;

Aυτό ακριβώς έχει πάθει και η καημενούλα Britney Spears η οποία πρόσφατα χώρισε με το σύντροφό της David Lucado. H διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, εντελώς απογοητευμένη και συντετριμμένη, έκανε βαρύγδουπες δηλώσεις σχετικά με τους άντρες και το μέλλον της με αυτούς. «Για μένα οι άντρες δεν υπάρχουν πια! Τελείωσα με αυτούς. Έτσι κι αλλιώς όλοι κερατώνουν, οπότε δεν υπάρχει κανένα νόημα. Έχω στη ζωή μου ήδη 2 άντρες που με λατρεύουν, τους γιους μου, και σκοπεύω να αφιερωθώ σε αυτούς», είπε.

Τώρα βέβαια, δεν έχουμε καταλάβει για ποιο λόγο η Britney έχει τη σιγουριά ότι όλοι οι άντρες κερατώνουν, μιας και δεν έγινε κάτι γνωστό σχετικά με τον πρώην καλό της. Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν είναι και το πιο τυχερό κορίτσι στον έρωτα μιας και όλες της οι σχέσεις αποδεικνύονται αποτυχία, σύμφωνα πάντα με την ίδια. Αν και δεν ξέρω κατά πόσο, για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από τη ζωή της, ήταν κι αυτή ικανή για μια σοβαρή δέσμευση.

Διαβάστε ακόμη:

Δεν πάει ο νους σας: To πρωτότυπο δώρο της Amal Alamuddin στον George Clooney!

H Κim Kardashian στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού: Δείτε πώς εκδικείται τον Kanye

Κολλητή της Jennifer Aniston δηλώνει όλο απόγνωση: «Είναι βάρος να σε έχω φίλη μου!»