Διάσημος ηθοποιός ξεσπά: «Δεν είμαι τέρας όπως η σύζυγός μου με παρουσιάζει»

Ερμιόνη Σαρρή
Διάσημος ηθοποιός ξεσπά: «Δεν είμαι τέρας όπως η σύζυγός μου με παρουσιάζει»

Ενώ εκείνη συνεχίζει να τον... εκθέτει!

Γνωστός ηθοποιός έρχεται να απαντήσει στις κατηγορίες της γυναίκας του πως είναι ένα... τέρας, αρνούμενος να δεχτεί τη σκληρή της επίθεση για τη συμπεριφορά του. Μάλλον ήρθε η ώρα να ακούσουμε και τη δική του άποψη.


Ο Dean McDermott καθ΄ όλα ήρεμος, θέλησε να εξηγήσει πως απλά είναι ένας άνθρωπος όπως όλοι μας και έκανε κάποια λάθη (βλέπε απιστία). Δεν καταλαβαίνει γιατί η σύζυγος του Tori Spelling πρέπει να μιλάει με τόσο βαρείς χαρακτηρισμούς για τον ίδιο. Είναι πολύ σκληρό γι΄ αυτόν να του βάζουν μία τέτοια ταμπέλα αφού άλλωστε προσπαθεί να διορθώσει τον εαυτό του, όπως δήλωσε ο ίδιος. Παιδική του φίλη τονίζει μάλιστα, πως η όλη αυτή συμπεριφορά του Dean προκύπτει από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και τα προβλήματα υγείας που πέρασε η μητέρα του.


Η Tori πάντως δε δίστασε να κριτικάρει για ακόμη μία φορά τη συμπεριφορά του μέσω των social media. Ενώ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, έγραψε πως μέσα από αυτή τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας της κατάλαβε πως υπάρχει κάποιος που δυστυχώς δεν θα σταθεί ποτέ δίπλα της. Μα για ποιον χτυπάει η καμπάνα άραγε;


Τελικά αξίζει ο Dean μία νέα ευκαιρία ή όχι; Έχουμε μπερδευτεί...

Διαβάστε ακόμα:

Διάσημη ηθοποιός ξεσπά μέσα από το νοσοκομείο: «Ο άνθρωπός μου με έχει εγκαταλείψει!»