Χώρισαν Jennifer Lawrence-Chris Martin: Τι συνέβη;

Ερμιόνη Σαρρή
Χώρισαν Jennifer Lawrence-Chris Martin: Τι συνέβη;

Και δόθηκε τόσο γρήγορο τέλος.

Jennifer Lawrence και Chris Martin, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν είναι πια μαζί. Η σχέση τους μετρούσε μόλις 4 μήνες και όπως φαίνεται οι δυο stars δεν ήταν γραφτό να είναι για... πάντα μαζί. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, ξεκίνησε να βγαίνει με τον κατά 13 χρόνια μεγαλύτερό της τραγουδιστή, μόλις είχε δώσει τέλος στη σχέση της με τον Nicholas Hoult. Ωστόσο, κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και με τον Chris Martin, αφού και ο δικός του χωρισμός από την πρώην σύζυγό του Gwyneth Paltrow ήταν πολύ φρέσκος. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνετε πόσο κεραυνοβόλος ήταν ο έρωτας αυτός!


Η σχέση τους είχε κρατηθεί αρχικά μακριά από τα φλάς των δημοσιογράφων, αλλά όχι για... πολύ. Η 24χρονη ηθοποιός είχε εντοπιστεί στα παρασκήνια μίας συναυλίας των Coldplay και τότε το μυστικό τους αποκαλύφθηκε! Σε μία πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως ο ιδανικός σύντροφος γι΄ αυτήν είναι εκείνος που θα κάτσει παρέα της στον καναπέ και θα δουν μαζί τηλεόραση. Συμπλήρωσε βέβαια, πως τον θέλει και πολύ άνετο. Nα μη ντρέπεται να τσαλακωθεί μπροστά της βρε παιδί μου!


Όσο για τους λόγους του χωρισμού τους; Δεν έχει αποκαλυφθεί κάτι. Λέτε τελικά να μην της έκανε τα χατίρια ο Chris...και γι΄αυτό να έφτασαν ως εδώ; Ή μήπως η Paltrow έβαλε το χεράκι της; Stay tuned!

Διαβάστε ακόμα:

Είναι επίσημο: O φωτογραφικός φακός τσάκωσε το απόλυτο νέο ζευγάρι για πρώτη φορά μαζί

Η Gwyneth Paltrow στην αντεπίθεση: Με ποιο τρόπο θα δυσκολέψει τη ζωή της Lawrence;