Lawrence-Martin: Η πραγματική αιτία του χωρισμού και ο «σατανικός» ρόλος της Gwyneth!

Γωγώ Φούντα
Lawrence-Martin: Η πραγματική αιτία του χωρισμού και ο «σατανικός» ρόλος της Gwyneth!

Δεν άντεξαν τελικά τα πιτσουνάκια

Kαι πάνω που λέγαμε ότι τα παιδιά αυτά, είναι γεννημένα το ένα για το άλλο, και πως η σχέση τους, όχι μόνο θα κρατήσει, αλλά σύντομα θα επισημοποιηθεί κιόλας, μαθαίνουμε ότι το... διαλύσανε, έπειτα από μόλις 4 μήνες ειδυλλίου. Εντάξει δε βάλαμε και τα κλάματα, αλλά μία στενοχώρια την αισθανθήκαμε, γιατί πιστεύαμε ότι η Jennifer Lawrence και ο Chris Martin έκαναν το ιδανικό ζευγάρι.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην ζεύγους, η 24χρονη star είναι αυτή που έδωσε το τέλος, γιατί είχε κουραστεί από την εμμονή του Chris με τα παιδιά του, και την καθημερινή πίεση της πρώην του, Gwyneth, να τα βλέπει όσο περισσότερο μπορεί.

«Η Gwyneth ήταν σίγουρη ότι η σχέση δε θα κρατούσε λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας. Τα παιδιά τηλεφωνούσαν ασταμάτητα στον Chris όσο ήταν με την Jennifer, με αποτέλεσμα εκείνη να δυσαρεστηθεί και να αισθάνεται σαν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση, μιας και έβαζε πάντα τα παιδιά του, πάνω από αυτή. Παρόλα αυτά, και παρόλο που η Gwyneth δεν πήρε ποτέ στα σοβαρά τη σχέση του πρώην συζύγου της με την Lawrence, θεωρεί ότι δεν αποκλείεται οι 2 τους να τα ξαναβρούν και μάλιστα σύντομα».

H αλήθεια είναι βέβαια, ότι όπου βάζει το χεράκι της η Gwyneth, το αποτέλεσμα είναι μόνο καταστροφή και καμμένη γη. Επίσης, ήταν σχεδόν σίγουρο, ότι η δαιμόνια star, θα έκανε τα πάντα, προκειμένου να βγάλει την πιτσιρίκα αντίζηλο εκτός εαυτού. Και να πεις ότι ήταν και αντίζηλος; Αφού γραμμένο τον έχει τον Chris!

Διαβάστε ακόμη:

Jennifer Aniston: Επιτέλους ήρθε η δικαίωση

Kim Kardashian: Στη φόρα τα τρελά ποσά που ξοδεύει και οι... «κρυφές» αμοιβές της

Γιατί ο Μάκης Πουνέντης αγνόησε την Μαρία Ηλιάκη στο DWTS;