Σκάνδαλο: Ο Ashton Kutcher κεράτωσε την Mila Kunis

Γωγώ Φούντα
Σκάνδαλο: Ο Ashton Kutcher κεράτωσε την Mila Kunis

Γιατί τελικά τίποτα δεν είναι αγγελικά φτιαγμένο

Τελικά το once a cheater always a cheater, είναι πολύ μεγάλη κουβέντα και αυτός που την είπε αξίζει τα θερμά μας συγχαρητήρια. Διότι κυρίες και κύριοι, όταν ένας άνθρωπος έχει στο DNA του το κέρατο, ακόμη κι αν γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του, πάντα θα βρει την ευκαιρία να την... κάνει την κουτσουκέλα!

Ζηλεύατε λοιπόν τους Ashton Kutcher και την Mila Kunis, οι οποίοι είναι φουλ ερωτευμένοι και μάλιστα πρόσφατα έγιναν και για πρώτη φορά γονείς; Ε λοιπόν εμείς σας λέμε, όχι μόνο να μην τους ζηλεύετε, αλλά να λυπάστε την καημένη την Mila, γιατί η όμορφη star πιάστηκε σαν το ποντίκι στη φάκα.

Μπορεί λοιπόν ο Ashton να παράτησε την Demi Moore για την Mila, ξεκάθαρο δείγμα μαιμούς-πρώτα βρίσκει το επόμενο κλαδί και μετά αφήνει το προηγούμενο-αλλά φαίνεται ότι τώρα η ιστορία επαναλαμβάνεται. Μία σουηδή μακιγιέζ λοιπόν, η Linn, δηλώνει χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος, ότι τον Ιούνιο του 2012, έκανε sex με τον Ashton, παρόλο που λίγους μόλις μήνες πριν, είχε αρχίσει να βγαίνει με την Mila.

H 21χρονη, τότε κοπέλα, είπε: «Ήμασταν σε ένα μπαρ και τον έβλεπα που με κοιτούσε. Κάποια στιγμή με πήρε από το χέρι και με οδήγησε σε ένα σκοτεινό σημείο, όπου άρχισε να με φιλάει. Στη συνέχεια πήγαμε στο διαμέρισμά του όπου κάναμε sex χωρίς ωστόσο να κάνει την παραμικρή αναφορά στην Mila». Για όσους είναι δύσπιστοι πάντως, η κοπέλα έδειξε και φωτογραφίες της ε το διάσημο ηθοποιό, όχι γυμνές ευτυχώς, ο οποίος διέθετε γενειάδα και πλούσια κόμη, λόγω των γυρισμάτων της ταινίας Jobs που πραγματοποιούνταν τότε.

Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά είναι αλήθεια, αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η Mila όφειλε να γνωρίζει ότι ο καλός της είναι κάπως... άτακτος.

Διαβάστε ακόμη:

Η τελευταία συνέντευξη της Αλεξίας Αλεξιάδου

Μπορείς να φανταστείς την Jolie ξανθιά; Έχουμε το ντοκουμέντο αλλά δεν θα ενθουσιαστείς!

Beyoncé: Τι συνέβη πάλι και η ζωή της έγινε... άνω-κάτω;