O πραγματικός λόγος για τον οποίο η Renee Zellweger άλλαξε πρόσωπο, μάλλον θα σας σοκάρει

Γωγώ Φούντα
O πραγματικός λόγος για τον οποίο η Renee Zellweger άλλαξε πρόσωπο, μάλλον θα σας σοκάρει

Όχι δεν είναι θέμα ανασφάλειας

Μπορεί να έχει περάσει μία εβδομάδα από τότε που εμφανίστηκε η Renee Zellweger με άλλο πρόσωπο, σοκάροντας την κοινή γνώμη, και προκαλώντας αμέτρητα σχόλια, κυρίως αρνητικά, αλλά ο ντόρος που προκάλεσε η εμφάνιση της διάσημης ηθοποιού, δε λέει να κοπάσει. Έπειτα λοιπόν, από αναλύσεις, με λεπτομέρεια όχι αστεία, που έγιναν σε κάθε γωνία του προσώπου της, προκειμένου να αντιληφθούν όλοι, τι ακριβώς έχει κάνει, τώρα έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν και οι διάφοροι λόγοι για τους οποίους η διάσημη ηθοποιός προχώρησε στο δραματικό αυτό makeover.

Δεν ήταν λίγοι μάλιστα εκείνοι, που είπαν ότι προχώρησε στις πλαστικές επεμβάσεις, προκειμένου να μπορεί να κερδίζει και πάλι σημαντικούς ρόλους. Σύμφωνα λοιπόν με άτομα από το περιβάλλον της, η Renee είναι πολύ στενοχωρημένη που δεν μπορεί να σταυρώσει ρόλο, και δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο πλέον δε δέχεται προτάσεις.

Και τι κάνει λοιπόν κάθε επαγγελματίας που σέβεται τον εαυτό του, όταν τα επαγγελματικά του βαλτώνουν; Μα φυσικά πλαστικές επεμβάσεις! Η Zellweger είναι πεπεισμένη ότι για την κατρακύλα της έφταιγε το πρόσωπό της και γι' αυτό αποφάσισε να το αλλάξει. Βέβαια για να λέμε και την αλήθεια, δεν την έχουμε δει και σε καμία ταινία τελευταία. Εκτός βέβαια και αν δεν την αναγνωρίσαμε!

Διαβάστε ακόμη:

Χώρισε η Jennifer Aniston; Οι φωτογραφίες που άναψαν φωτιές!

Σκάνδαλο: Ο Ashton Kutcher κεράτωσε την Mila Kunis

H Julia Roberts εκθέτει τις υπόλοιπες stars του Hollywood: H δήλωσή της που θα συζητηθεί!