Star δηλώνει και σοκάρει: «Οι μισοί μου φίλοι έχουν πεθάνει από AIDS»

Γωγώ Φούντα
Star δηλώνει και σοκάρει: «Οι μισοί μου φίλοι έχουν πεθάνει από AIDS»

Σε ποιον ανήκει η δήλωση αυτή;

Πλήθος αστέρων της διεθνούς showbiz έδωσε το παρών στο Amfar Inspiration Gala αποδεικνύοντας ότι όταν ο σκοπός είναι φιλανθρωπικός, και στην προκειμένη η συγκέντρωση χρημάτων για την έρευνα κατά του AIDS, όλοι τους, όσο διάσημοι και κακομαθημένοι κι αν είναι, γίνονται μία γροθιά και ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Ανάμεσα σε αυτούς που τιμήθηκαν για τη συνολική προσφορά τους, ήταν και ο διάσημος σχεδιαστής Tom Ford o oποίος μίλησε στο κοινό, λέγοντας κάποια... αρκετά συγκλονιστικά πράγματα: «Όταν πρωτοήρθα στη Νέα Υόρκη το 1979, ήμουν 18 ετών, το AIDS μόλις είχε κάνει την εμφάνισή του και ο κόσμος είχε πανικοβληθεί. Μπορώ να πω ότι έζησα στο έπακρον την έξαρση του ιού. Οι μισοί μου φίλοι άλλωστε έχουν πεθάνει από AIDS».

rs 634x1024-141030104340-634.Tom-Ford-Amfar-Gala.jl.103014

Και συνέχισε: «Θυμάμαι που μπορεί να βγαίναμε για φαγητό, και ενώ έδειχναν φυσιολογικοί υπήρχε κάτι στο βλέμμα τους που μαρτυρούσε ότι τα πράγματα δεν θα ήταν ποτέ ξανά τα ίδια. Δυστυχώς οι σημερινοί νέοι, δεν έχουν ζήσει το AIDS όπως η δική μου γενιά με αποτέλεσμα να υπάρχουν αμέτρητα κρούσματα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Γιατί η ζωή είναι κάτι σημαντικό και θα πρέπει να την προστατεύουμε με όλους τους τρόπους».

Ας ελπίσουμε τα λόγια του να μην πέσουν στο κενό, όπως και πολλών άλλων.

Διαβάστε ακόμη:

Η συγκλονιστική μάχη διάσημης παρουσιάστριας με τον καρκίνο σε ένα φωτογραφικό άλμπουμ

O πραγματικός λόγος για τον οποίο η Renee Zellweger άλλαξε πρόσωπο, μάλλον θα σας σοκάρει