Διάσημο αγαπημένο ζευγάρι χωρίζει μετά από 13 χρόνια γάμου: Τι συνέβη;

Διάσημο αγαπημένο ζευγάρι χωρίζει μετά από 13 χρόνια γάμου: Τι συνέβη;

Ποια η αιτία χωρισμού τους;

Τον τελευταίο καιρό έχουμε βαρεθεί να... μετράμε χωρισμούς. Μα πραγματικά, τι συμβαίνει και τόσα πολλά διάσημα ζευγάρια αποφασίζουν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους;

Για ποιους χτυπάει η καμπάνα αυτή τη φορά; O λόγος για τη διάσημη ηθοποιό Angie Harmon και τον σύζυγό της Jason Sehorn. Το αγαπημένο ζευγάρι, δυστυχώς, αποφάσισε να χωρίσει μετά από 13 χρόνια γάμου. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι αμέσως μετά το διαζύγιο του Jason από την προηγούμενη σύζυγό του το 1997.


H Angie και ο Jason απέκτησαν μαζί τρία παιδιά, τα οποία και ζήτησαν να σεβαστούν οι δημοσιογράφοι τις δύσκολες αυτές ημέρες της ανακοίνωσης του διαζυγίου τους. Το ζευγάρι αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα εξαιτίας της απόστασης που τους χώριζε. Η Harmon τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας τις περνά στο Λος Άντζελες όπου γίνονται τα γυρίσματα της σειράς «Rizzoli & Isles». Όπως καταλαβαίνετε οι ώρες που περνά με την οικογένειά της στη Βόρεια Καρολίνα είναι πάρα πολύ λίγες.


Η ίδια η διάσημη ηθοποιός, πριν από λίγο καιρό, είχε δηλώσει τα εξής: «Ο γάμος απαιτεί πολλή δουλειά. Θα πρέπει να καταλαβαίνεις τον άλλον και να είσαι ευγενικός μαζί του...»

Σπόντα ή τυχαία δήλωση; Ελπίζουμε να τα ξαναβρούν... Δείτε τους στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Άσχημα τα νέα για το σίριαλ Μοντέρνα οικογένεια !

To φάουλ της Kate Moss: O άκομψος τρόπος με τον οποίο μιμήθηκε την Cara Delevingne