Angelina Jolie: Μιλά πρώτη φορά για το γάμο της και τη… στροφή στην καριέρα της!

Angelina Jolie: Μιλά πρώτη φορά για το γάμο της και τη… στροφή στην καριέρα της!

Σε τι δηλώνει... «ανοιχτή»;

H Angelina Jolie δίνει (επιτέλους) την πρώτη της συνέντευξη μετά τον γάμο της με τον Brad Pitt και... αποκαλύπτεται! Η διάσημη ηθοποιός φιλοξενείται στο Vanity Fair Δεκεμβρίου και μιλά για όλα.


Παρόλο που Jolie και Pitt ζούσαν σαν παντρεμένοι μαζί με τα 6 τους παιδιά, βίωσαν και εκείνοι την αλλαγή στη σχέση τους μετά το μυστήριο. Πώς είναι η ζωή μετά τον γάμο; Η πανέμορφη star δηλώνει: "Το να είσαι παντρεμένος είναι διαφορετικό. Νιώθεις όμορφα να είσαι σύζυγος"!


Εκτός όμως από τα προσωπικά της, η ηθοποιός με τα σαρκώδη χείλη αναφέρθηκε και στην (πιθανή) στροφή που επιθυμεί να κάνει στον τομέα των επαγγελματικών της. Οι ανθρωπιστικές αποστολές στις οποίες και έχει συμμετάσχει την έχουν ευαισθητοποιήσει πάρα πολύ. Η Jolie προσπαθεί να προσφέρει ό,τι μπορεί σε όσους το έχουν ανάγκη. Πλέον δηλώνει ανοιχτή στο να ασχοληθεί κάποια στιγμή με την πολιτική!


Η ίδια τόνισε: «Όταν εργάζεσαι για ανθρωπιστικούς σκοπούς, έχεις επίγνωση ότι μέσα σε αυτό περιλαμβάνεται και η πολιτική. Γιατί αν πραγματικά θέλεις να κάνεις μια τεράστια αλλαγή, τότε έχεις μια μεγάλη ευθύνη. Ειλικρινά όμως, δεν ξέρω σε ποιο ρόλο θα είμαι πιο χρήσιμη. Γνωρίζω ποιο είναι το επάγγελμα που έχω επιλέξει και αυτό θα μπορούσε να κάνει την πολιτική καριέρα λιγότερο πιθανή!»

Για να δούμε... Ο χρόνος θα δείξει. Μέχρι τότε θα την απολαμβάνουμε σίγουρα στη μεγάλη οθόνη!

Διαβάστε ακόμα

Μπορείς να φανταστείς την Jolie ξανθιά; Έχουμε το ντοκουμέντο αλλά δεν θα ενθουσιαστείς!

Ο πρώην σύζυγoς της Jolie σπάει τη σιωπή του & αναφέρεται στο συμβάν που σόκαρε τη showbiz