Τι λες βρε JLo; Η δήλωσή της θα σας κάνει να κλάψετε, από τα νεύρα!

Γωγώ Φούντα
Τι λες βρε JLo; Η δήλωσή της θα σας κάνει να κλάψετε, από τα νεύρα!

Kρατήστε την ψυχραιμία σας παρακαλούμε

Ώρες ώρες αυτοί οι stars μας βγάζουν κυριολεκτικά έξω από τα ρούχα μας. Διότι εκεί που τους απολαμβάνουμε να παίζουν στις ταινίες τους και να λένε τα τραγουδάκια τους, τσουπ ανοίγουν το στόμα τους και σε μία προσπάθεια να το παίξουν κοινοί θνητοί, δεν ξέρουν τι λένε!

Η Jennifer Lopez λοιπόν, την οποία αγαπάμε έτσι κι αλλιώς, είναι μία από τις stars που εσχάτως μας εκνεύρισαν και όχι άνευ λόγου. Η J.Lo λοιπόν, αυτή την περίοδο προωθεί την αυτοβιογραφία της με τίτλο True Love, και δείχνει μία έντονη τάση προς την αλήθεια και την εξομολόγηση, χωρίς φυσικά να την πειράζει που αυτή είναι δημόσια.

Αφού λοιπόν μίλησε για το πόσο συντετριμμένη την άφησε ο Ben Affleck και πόσο δύσκολα τον ξεπέρασε στη συνέχεια, τώρα είπε να αναφερθεί στη ζωή, την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. «Θα πρέπει όλοι μας να βάζουμε τον εαυτό μας πάνω απ'όλα και να τον αγαπάμε, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν να μας αγαπήσουν και οι άλλοι. Μου πήρε χρόνια για να το μάθω αυτό, αλλά μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα το πόσο πολύ έχω αλλάξει. Επίσης, θα πρέπει να επικεντρωνόμαστε πάντα στα θετικά και όχι στα αρνητικά. Εγώ ας πούμε πίστευα ότι πάντα ο κόσμος με μισούσε», είπε και μας άφησε άφωνους!

Ποιος να σε μισεί βρε Jennifer μου; Oι άντρες; Όχι ότι δεν αρέσεις και στις γυναίκες αλλά λέμε τώρα. Μάλλον παίζεις με τα νεύρα μας!

Διαβάστε ακόμη:

Χειροκρότημα: Διάσημη ηθοποιός διαφημίζει εσώρουχα 6 μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων της

Θεέ και Κύριε: Η Donatella Versace παραμορφώθηκε (κι άλλο)