Για ποιο λόγο το ζεύγος Timberlake-Biel φοβάται να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της Jessica;

Γωγώ Φούντα
Για ποιο λόγο το ζεύγος Timberlake-Biel φοβάται να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της Jessica;

Ο κόσμος το' χει τούμπανο...

Και ενώ έχουμε πια σχεδόν σιγουρευτεί ότι η Jessica Biel κυοφορεί τον Timberlake Junior, το ζεύγος όχι μόνο δεν ανακοινώνει την εγκυμοσύνη, αλλά κάνει σαν να μη συμβαίνει τίποτα απολύτως! Τόσο πολύ μάλιστα, που πραγματικά απορήσαμε και θελήσαμε να κάνουμε μία μικρή έρευνα.

Σύμφωνα λοιπόν με άτομα από το περιβάλλον του διάσημου ζεύγους, τόσο ο Justin όσο και η Jessica θέλουν πρώτα να σιγουρευτούν, πριν κάνουν οποιαδήποτε ανακοίνωση, μιας και φοβούνται πολύ για αποβολή. Μάλιστα, η ίδια πηγή, ανέφερε ότι προσπαθούσαν αρκετό καιρό να κάνουν παιδί, χωρίς δυστυχώς τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Από την άλλη βέβαια, έρχεται και το πιο low profile του Justin, ο οποίος σιχαίνεται οτιδήποτε έχει να κάνει με παιδιά και δημοσιότητα, κάτι που βέβαια έχει αποδείξει και με την ιδιαίτερα διακριτική στάση που κρατάει τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του.

Οπότε, αναμένουμε κάποια ανακοίνωση σε κανά μήνα περίπου, και μεταξύ μας καλά κάνουν τα παιδιά. Ας μην είναι όλοι πια Kim Kardashian που αν μπορούσε θα έβαζε κάμερες ακόμα και στο δωμάτιο τοκετού!

Διαβάστε ακόμη:

Καμία επαφή: Το νέο «κατόρθωμα» της Miley Cyrus έχει εξοργίσει όλο τον πλανήτη

Ουπς: 16 stars πριν και μετά τις πλαστικές επεμβάσεις!

Ιnstagram: Τι μοιράστηκαν μαζί μας αγαπημένοι celebrities αυτή την εβδομάδα;