Η ανωριμότητά του είναι η αιτία του «κακού»: Ποιοι χώρισαν μετά από 10 μήνες αρραβώνα;

Ερμιόνη Σαρρή
Η ανωριμότητά του είναι η αιτία του «κακού»: Ποιοι χώρισαν μετά από 10 μήνες αρραβώνα;

Άλλος ένας μεγάλος έρωτας μόλις τελείωσε

Τα περσινά Χριστούγεννα τους βρήκαν αγκαλιά και πιο συγκεκριμένα να ανταλλάσσουν βέρες αρραβώνων και όρκους αιώνιας αγάπης. Τόσο οι καταστάσεις όσο και το πρόγραμμα τους δεν πήγαν όπως τα είχαν σκεφτεί και πριν από λίγες ημέρες, ανακοίνωσαν το χωρισμό τους.

Κατέχοντας τον τίτλο των αρραβωνιασμένων εδώ και 10 μήνες, Robin Wright και Βen Foster... άλλαξαν «πορεία». Λίγο η διαφορά ηλικίας ( τον περνάει 14 χρόνια περίπου), λίγο η απόσταση δεν ήθελε και πολύ το γυαλί να σπάσει. Η Robin εξαιτίας των γυρισμάτων του House of Cards περνούσε πολύ καιρό στην Αμερική ενώ αυτός αντίστοιχα στο Λονδίνο. Πόσο θέλει άλλωστε ένας έρωτας για να σβήσει; Βέβαια η διάσημη ηθοποιός δε δίστασε να αποκαλέσει τον πρώην αρραβωνιαστικό της «ανώριμο». Ναι ναι καλά ακούσατε, ανώριμο. Κατά τα λεγόμενά της, δεν ήταν ο άντρας που μπορούσε να σταθεί δίπλα της. Όσο να ναι τα 14 χρόνια διαφορά δεν είναι και λίγα. Μην κρυβόμαστε.Δύσκολη η επικοινωνία!

Ας τους ευχηθούμε να βρουν γρήγορα και πάλι ένα νέο έρωτα... αυτή τη φορά όμως ας φανούν πιο προσεκτικοί στις επιλογές τους (και στις ηλικίες).Απολαύστε το πρώην ζευγάρι στην παραπάνω gallery ...και αποχαιρετήστε το.

Διαβάστε ακόμα:

«Χάναμε και οι δυο το χρόνο μας»: Ποιο διάσημο ζευγάρι μόλις χώρισε;

Η Beyoncé παθαίνει... Kim Kardashian: Τα ντοκουμέντα που μας έπεισαν γι' αυτό