Η πιο σέξι επανασύνδεση: Ο ομορφότερος άντρας στον κόσμο επέστρεψε στην πρώην του

Γωγώ Φούντα
Η πιο σέξι επανασύνδεση: Ο ομορφότερος άντρας στον κόσμο επέστρεψε στην πρώην του

Κλάψτε! Δεν θα σας παρεξηγήσουμε

Για να λέμε και την αλήθεια, λατρεύουμε να μαθαίνουμε για έρωτες και χωρισμούς στο Hollywood, γιατί πολύ απλά, τα απρόοπτα της ζωής κάνουν τους stars να φαντάζουν κάπως πιο ανθρώπινοι στα μάτια μας. Αυτή τη φορά, αφού σας φορτώσαμε με χωρισμούς τις τελευταίες μέρες, και σας μαυρίσαμε την ψυχή, σας έχουμε μία επανασύνδεση, η οποία άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πιο σέξι της χρονιάς!

Για να γίνουμε και πιο συγκεκριμένοι, ο απόλυτος θεός του modeling, David Gandy είναι και πάλι μαζί με την αγαπημένη του, και τραγουδίστρια-για να το λέει θα είναι-Mollie King έπειτα από το χωρισμό τους το 2011. Όπως απεδείχθη, ο έρωτάς τους ήταν δυνατός, με αποτέλεσμα, κανένας από τους 2 από το 2011 μέχρι και τον περασμένο Οκτώβριο να μην έχει καταφέρει να στεριώσει σε σχέση.

Και μπορεί στο πάρτι του Mario Testino, να έφτασαν ξεχωριστά, αλλά ο φωτογραφικός φακός λίγες μέρες πριν τους είχε απαθανατίσει, στους δρόμους του Λονδίνου να βγάζουν βόλτα το σκυλάκι της Mollie.

Oπότε, αν λάβουμε υπόψη μας αυτό, αλλά και το γεγονός ότι η 27χρονη παραδέχτηκε ότι έχει το δικό της... συρτάρι στο δωμάτιο του καλού της, τότε μάλλον μιλάμε για την επανασύνδεση της χρονιάς! Πάντως, επειδή δεν μεταφέρουμε απλά ειδήσεις και μερικές φορές θα θέλαμε να λέμε και 2 λόγια παραπάνω, έχουμε να πούμε ότι ο David είναι πολύ πιο ωραίος και σέξι από την αγαπημένη του η οποία είναι 27, και δείχνει μία δεκαετία μεγαλύτερη!

Και ναι μεν, ο έρωτας είναι τυφλός, αλλά είμαστε σίγουροι ότι κι εσείς αυτό σκεφτήκατε.

Διαβάστε ακόμη:

H Jennifer Aniston πήρε 2-3 κιλά και μας αρέσει ακόμα περισσότερο (φωτός)

Θυμάστε που είπαμε ότι οι δίδυμες Olsen δε μοιάζουν πια από τις πλαστικές; Μας απάντησαν!

Η συμπεριφορά της Μπέτυς Μαγγίρα αναστατώνει την εκπομπή «Όλα Παίζουν»