Ο Μάρκος Σεφερλής θέτει σε κίνδυνο την υγεία του! Τι συνέβη;

Ο Μάρκος Σεφερλής θέτει σε κίνδυνο την υγεία του! Τι συνέβη;

Έφτασε στα όριά του.

Η φετινή χρονιά για τον Μάρκο Σεφερλή δεν είχε μόνο νέα ξεκινήματα και επιτυχίες στην τηλεόραση, αλλά αποτέλεσε και... δοκιμασία για τις αντοχές του.

Ο Μάρκος ήταν πάντα ο άνθρωπος που έκανε πάρα πολλά πράγματα σχεδόν ταυτόχρονα και σε ελάχιστο χρόνο. Ο ίδιος συνήθιζε να λέει ότι κοιμόταν ελάχιστα για να τα προλάβει όλα. Και μέσα σε αυτό το φορτωμένο πρόγραμμα προστέθηκε και μια καθημερινή πολύωρη εκπομπή, το Mega Με Μια.

Τον τελευταίο όμως καιρό εκτός από την εκπομπή, τα πολύωρα και κουραστικά μίτινγκ και την πίεση του ανταγωνισμού, ο δημοφιλής ηθοποιός πρέπει να είναι συνεπής με τις παραστάσεις του στη Θεσσαλονίκη για τις οποίες αναγκάζεται να ταξιδεύει καθημερινά.

Όμως οι υποχρεώσεις του δεν τελειώνουν εκεί. Στο μυαλό του υπάρχουν τα σχέδια και την θεατρική παράταση του χειμώνα, αλλά και οι συζητήσεις και οι σκέψεις για μια βραδινή εκπομπή στο ίδιο κανάλι. Εκτός από όλα αυτά ο Μάρκος κάνει και ενέσεις κορτιζόνης για τη φωνή του που έχει ταλαιπωρηθεί.

Είναι λογικό, λοιπόν, με όλη αυτή τη πίεση και τις πολλές και διαφορετικές δουλειές και μετακινήσεις να βάζει σε κίνδυνο την εύθραυστη υγεία του. Πάντως οι φίλοι του και οι στενοί του συνεργάτες του λένε να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει λίγο τους εξοντωτικούς ρυθμούς, γιατί είναι κυριολεκτικά ένα βήμα πριν την υπερκόπωση.